Malediivien Centara Hotels & Resorts FLASH SALE

Unelmissa Malediivien valkeat hiekkarannat? Tee haaveista totta huippuhintaan!

Centara Hotels & Resorts tarjoaa vierailleen 15.1.2023 mennessä meidän kauttamme varatuista majoituksista jopa 50% alennuksen! Nyt siis kannattaa ottaa unelmien Malediivien matka kanssamme suunnitteluun.

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives sijaitsee South Ari- atollilla, kristallinkirkkaan ja häikäisevän turkoosin meren keskellä. Harmonisesti luontoon sulautuvia huviloita löytyy niin rannalta, kuin meren yltä. Kaunis resort- saari tarjoaa puitteet rentouttavalle rantalomalle niin pariskunnille kuin perheillekin. Nauti Centara Grand Islandin maisemista uiden, sukeltaen tai ihan vain rannalla loikoillen!

Centara Grand Island tarjoaa 45% alennuksen majoituksen osuudesta 1.11.2022- 31.10.2023 aikavälin varauksiin. Ruokailuista (puolihoito ja All Inclusive) 20% alennus. Varausaika 15.1.2023 asti.

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives tarjoaa upeat puitteet romanttiselle pakomatkalle arjesta – täällä viihtyvät etenkin pariskunnat. Tämä resort onkin pyhitetty ainoastaan aikuisille! Saaren neljästä ravintolasta löydät taatusti hemmottelua makuhermoillesi. Saaren kauniit rannat, vesiurheilukeskus, sukelluskeskus ja kylpylä saavat ajan kulumaan kuin siivillä.

Centara Ras Fushi tarjoaa 35% alennuksen majoituksen osuudesta 1.11.2022- 31.10.2023 aikavälin varauksiin. Ruokailuista (puolihoito ja All Inclusive) 20% alennus. Varausaika 15.1.2023. asti.

Tällaisia tarjouksia ei tule vastaan joka päivä! Ota meihin yhteyttä ja vaihda marraskuun kurjat kelit lämpöön ja aurinkoon!