Risteilyt

Italia & Itäisen Välimeren risteily

Royal Caribbean Cruise Line

Tällä upealla matkalla pääset tutustumaan historialliseen Ravennan ja lumoavaan Venetsian kaupunkeihin. Upeiden kaupunkien lisäksi Royal Caribbeanin Itäisen Välimeren risteily johdattaa sinut mitä upeampiin kohteisiin ja maisemiin. Risteilyllä pääset tutustumaan Montenegroon ja Kreikan eri kohteisiin.

Suosittu Royal Caribbean on suosikkimme perheille, mutta laivat sopivat myös pariskunnille. Royal Caribbeanin laivat ovat uskomattomia uivia kaupunkeja joissa mielettömät innovaatiot seuraavat toinen toisiaan. Aluksilta löytyy kuntosali, uima-allasalue ja osalta myös luistinrata ja minigolf-mahdollisuus.

Esimerkki risteilystä:

Risteilyreitti:
Ravenna (Italia) – Kotor (Montenegro) – Korfu (Kreikka) – Ateena (Kreikka) – Mykonos (Kreikka) – Argostoli (Kreikka) – Meripäivä – Ravenna (Italia)

  • Matka alkaa Helsingistä Finnairin suoralla lennolla kohti Bolognaa. Bolognasta siirrytään omatoimisesti junalla Ravennaan (matka n. 1,5h), jossa majoitus yhdeksi yöksi viehättävään Palazzo Bezzi- hotelliin.
  • Rauhallisen aamiaisen jälkeen voitte vielä tutustua Ravennaan ja iltapäivällä siirtyä omatoimisesti Ravennan satamaan. Upea 7 päivän risteily välimerellä voi alkaa.
  • Risteily päättyy ja saapuminen Ravennan satamaan ja siirtyminen omatoimisesti junalla Venetsiaan (matka n. 3 tuntia).
  • Venetsiassa majoitus Ca Zusto- hotelliin kahdeksi yöksi. Sinulla on seuraavat kaksi päivää aikaa tutustua ja ihastua Venetsiaan omatoimisesti.
  • Matka on tullut päätökseen ja on aika palata kotiin Finnairin suoralla lennolla Venetsiasta Helsinkiin.
10 yötä
alk. / henkilö
1 995 €
  • Finnairin reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 1 yö Ravennassa sis. aamiainen
  • Risteily merinäköalallisessa hytissä 7 vrk sis. täysihoito ja laivan henkilökunnan palvelurahat
  • Majoitus 2 yötä Venetsiassa sis. aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.