Juhlamatkat Risteilyt

Silversea risteily Välimerellä

Terveysturvallinen ja vastuullinen matkailu Silversealla

Silversea on varustamo Sinulle, joka kaipaat risteilyltäsi korkeaa tasoa, ruokailuelämyksiä sekä palvelua. Alukselta löydät perinteisten hyttien sijaan vain sviittejä ja miehistön jäseniä on melkein yhtä paljon kuin vieraitakin. Täällä viihtyy kokenut matkailija, joka osaa nauttia elämästä. Lapsiperheille suosittelemme toista varustamoa, täältä et nimittäin löydä liukumäkiä tai muita lapsiperheiden suosimia aktiviteetteja.

Silversea vie sinut kauneimmille vesille ja mielenkiintoisimpiin satamiin. Täällä lomapäiväsi voi koostua viininmaistelusta, golf-puttailusta, luennoista tai mielenkiintoisista retkistä. Kaikki sisältyy hintaan, ensimmäisestä samppanja lasillisesta gourmet-ruokaelämyksiin ja butler-palveluun.

Terveysturvallisuus (post-Covid maailmassa):

Silversean tärkein prioriteetti on aina ollut turvata matkustajien, miehistön ja vierailtavien yhteisöjen terveys ja turvallisuus. Royal Caribbean Group, johon Silversea kuuluu, on perustanut Healthy Sail-paneelin varmistaakseen, että vieraat voivat matkustaa ja nauttia ylellisestä risteilystä terveysturvallisesti. Työ asiaankuuluvien terveysviranomaisten kanssa jatkuu ja kehittyy maailman tilanteen mukana.

Asiakaskokemukseen eniten vaikuttavat seikat:

Rokotus kaikille

Kaikkien, niin vieraiden kuin miehistön jäsenten, on oltava täysin rokotettu 14 vrk ennen lähtöä voidakseen nousta alukselle.

Testaus kaikille:

Kaikkien, niin vieraiden kuin miehistön jäsenten, on otettava Covid-19 testi ennen alukseen nousemista. Vain negatiivisella todistuksella voi lähteä matkaan. Kaikille vieraille tehdään ennen alukseen nousemista terveystarkastus, terveystietolomake pitää täyttää ja lämpö mitataan.

Vieraiden on myös noudatettava paikallisia terveysmääräyksiä käyntisatamissa. Tämä voi tarkoittaa myös uuden Covid-19 testin ottamista. Matkustamisen turvallisuusmääräykset muuttuvat ja kehittyvät hyvin nopeasti. Uusimmat tiedot saat aina ennen risteilyäsi.

Kasvomaskit:

Healty Sail-paneelin suositusten mukaisesti vieraiden on käytettävä kasvomaskia kaikissa yleisissä sisätiloissa, terminaaleissa sekä retkien aikana. Miehistöllä on kasvomaskit koko ajan.

Vierailta ei kuitenkaan edellytetä kasvomaskin käyttöä ravintolassa, baarissa tai ulkoalueilla, joissa turvavälien pitäminen on mahdollista. Silversea seuraa jatkuvasti tilannetta ja päivittää ohjeitaan vallitsevan tilanteen mukaan.

Turvalliset retket:

Silversean reitit ovat suunniteltu niin että ne sisältävät vain matalan riskin kohteita, joissa on voimassa valmiussuunnitelmat. Vieraat, jotka haluavat käydä satamissa retkillä, voivat tehdä niin järjestetyillä retkillä, jolloin varmistetaan että Silversean terveys- ja turvallisuustoimenpiteet täyttyvät.

Turvavälit:

Alusten yleisiä tiloja voidaan muokata helposti, jotta vieraille varmistetaan riittävät turvavälit.  Lisäksi on mahdollista että risteilyt toteutetaan pienemmällä kapasiteetilla ensimmäisten kuukausien aikana. Sisään- ja uloskirjautumisprosessia helpotetaan entisestään porrastamalla aikoja. Tämä menettely turvaa jokaiselle asiakkaalle turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.

Risteilyesimerkki Silversealla:

Risteilyreitti: Lissabon – Cadiz (yöpyminen) – Malaga – Cartagena – Valencia – Mallorca – Barcelona


alk. / henkilö
3 980 €
  • Lufthansan reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 1 yö 2 hh Lissabon, sis. aamiainen
  • Lentokenttä- ja risteilysatamakuljetukset
  • Luksusristeily 7 yötä, Vista-sviitti, all inclusive
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.