Juhlamatkat Risteilyt

Silversea risteily Välimerellä

Silversea on varustamo Sinulle, joka kaipaat risteilyltäsi korkeaa tasoa, ruokailuelämyksiä sekä palvelua. Alukselta löydät perinteisten hyttien sijaan vain sviittejä ja miehistön jäseniä on melkein yhtä paljon kuin vieraitakin. Täällä viihtyy kokenut matkailija, joka osaa nauttia elämästä. Lapsiperheille suosittelemme toista varustamoa, täältä et nimittäin löydä liukumäkiä tai muita lapsiperheiden suosimia aktiviteetteja.

Risteilyesimerkki Silversealla:

Lissabon – Cadiz (yöpyminen) – Malaga – Cartagena – Valencia – Mallorca – Barcelona


alk. / henkilö
3 980 €
  • Lufthansan reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 1 yö 2 hh Lissabon, sis. aamiainen
  • Lentokenttä- ja risteilysatamakuljetukset
  • Luksusristeily 7 yötä, Vista-sviitti, all inclusive
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.