Intian Valtameren upeat kohteet odottavat sinua

Meille rakkaat ja tärkeät kohteet Intian Valtamerellä ovat auki, selkeästi ja helposti. Käy tutustumassa matkaesimerkkeihimme, ota yhteyttä ja varaa omasi!

Malediivit

Malediiveilla asiakkaamme ovat saaneet viettää koronaturvallista lomaa jo elokuusta 2020.

Hotellisaarilla kaikki toimii kuten aikana ennen pandemiaa. Hotelleissa on käytössä tehostetut hygieniasuositukset ja asiakkaan turvallisuudesta pidetään hyvää huolta. 

Maski on pakollinen lennoilla, lentokentillä, vesitasolennoilla, mutta hotellisaarella saat oleskella halutessasi maskitta. 

Malediiveille tarvitaan negatiivinen PCR- testitulos (koronatestitulos), joka on otettu max 96h ennen ensimmäisen koneen lähtöä ja Health Declaration Form- kaavake tulee täyttää 24 tunnin sisällä ennen lähtöä, samoin paluumatkalle. 

Mauritius

Mauritius aukaisi rajansa kansainväliselle matkustukselle 1. lokakuuta 2021. Tällä hetkellä Mauritiukselle matkustettaessa tarvitset rokotustodistuksen, negatiivisen PCR- testituloksen (max. 72h vanha) sekä etukäteen täytetyn Mauritius Travel Form – kaavakkeen. 

Kohteessa on pakollinen pika-antigeenitesti, joka suoritetaan hotellille saavuttaessa sekä 5. matkapäivänä. Saarella saa liikkua vapaasti heti, kun on saanut negatiivisen tuloksen ensimmäisestä antigeenitestistä. Suurinosa hotelleista kattaa antigeenitesteistä aiheutuvat kulut. 

Mauritiuksella lomailu on sujunut erinomaisesti ja asiakkaamme ovat kiitelleet matkustamisen helppoutta ja miten lomailu on tehty matkailijalle helpoksi ja stressivapaaksi.

Mauritiuksella on myös tehostettu hygieniakäytäntöjä ja kohde tehty hyvin koronaturvalliseksi. 

Seychellit

Myös Seychellit on ollut avoinna koronaturvallisesti jo elokuusta 2020 saakka. Matkustaaksesi Seychelleille tarvitset negatiivinen PCR- testitulos (koronatestitulos), joka on otettu max 72h ennen ensimmäisen koneen lähtöä. Tämän lisäksi täytetään Health Travel Authorization- kaavake ennen lähtöä. 

Seychelleillä matkustaminen on tehty matkustajalle mahdollisimman helpoksi, kuitenkin säilyttäen tehostetut hygieniakäytännöt ja luoden koronaturvallisen lomaympäristön. 

Seychelleillä pystyt vapaasti ja turvallisesti matkustamaan eri saarilla ja tutustumaan saaren upeisiin rantoihin ja ainutlaatuiseen luontoon.  

Paluu Suomeen

Tiesithän että, paluu Suomeen matkan jälkeen on edelleen helppoa rokotetuille matkustajille.  
 
Suomeen matkustamisen kriteerit tiukentuivat tammikuun loppuun 2022 saakka, sen jälkeen sisärajavalvonta päättyy. EU- ja Schengen-alueelta ja sen ulkopuolelta saapuvilta vaaditaan rokotustodistuksen lisäksi alle 48 tuntia vanha negatiivinen testitulos. Tämä vaatimus ei kuitenkaan koske Suomen kansalaisia tai Suomessa pysyvästi asuvia.  

Lisätietoja aiheesta täältä.  

Muistathan, että Suomeen saapuvia matkustajia koskevat tartuntatautilain mukaiset velvoitteet.  Tutustu terveysturvallisuusohjeisiin THL:n verkkosivuilla

Muistathan että, me Helin Matkoilla huolehdimme aina voimassaolevista matkustusrajoitusten viidakosta puolestasi. Sinä voit vain keskittyä loman odotukseen turvallisin mielin. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää jos jokin askarruttaa! 

Tarkista kohteesi tarkemmat määräykset tästä linkistä. 

Tiedot sitoumuksetta tämänhetkisten tietojen mukaan.

Nyt on oikea aika tehdä matkasuunnitelmia ja lähteä matkalle!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.