Intian Valtameren upeat kohteet odottavat sinua

Meille rakkaat ja tärkeät kohteet Intian Valtamerellä ovat auki, selkeästi ja helposti. Käy tutustumassa matkaesimerkkeihimme, ota yhteyttä ja varaa omasi!

Malediivit

Malediivit avasi ovensa uudelleen kansainväliselle matkustukselle jo kesällä 2020. Hotellisaarilla kaikki toimii kuten aikana ennen pandemiaa.

Malediiveille tarvitaan negatiivinen PCR- testitulos (koronatestitulos), joka on otettu max 96h ennen ensimmäisen koneen lähtöä ja Health Declaration Form- kaavake tulee täyttää 24 tunnin sisällä ennen lähtöä, samoin paluumatkalle.

Mauritius

Mauritius aukeaa laajemmin kansainväliselle matkustukselle 1. lokakuuta 2021. Kaikkien rajoitusten odotetaan poistuvan lokakuussa, ja matkailun jatkuvan normaalisti. Mauritiukselle voivat matkustaa kaikki täyden rokotussarjan saaneet. Lisäksi tarvitaan negatiivinen PCR – testitulos (koronatestitulos) joka on otettu max 72h ennen matkaa. Mauritius ei toistaiseksi ole ilmoittanut mahdollisista terveystietokaavakkeista.

Seychellit

Myös Seychellit on jälleen auki matkaajille ja matkustaaksesi Seychelleille tarvitset negatiivinen PCR- testitulos (koronatestitulos), joka on otettu max 72h ennen ensimmäisen koneen lähtöä. Tämän lisäksi täytetään Health Travel Authorization- kaavake ennen lähtöä.

Paluu Suomeen

Tiesithän että, paluu Suomeen matkan jälkeen on helppoa rokotetuille matkustajille.

Täyden rokotussarjan saaneet sekä covid-19 taudin 6kk sisään sairastaneet ja toipuneet matkustajat voivat palata kotimaahan ilman erillisiä testejä.

Ensimmäisen rokoteannoksen vähintään 2 viikkoa ennen maahan saapumista saaneet voivat palata ilman pakollista testausta rajalla. Testi tehdään silloin kotona 3-5 päivän kuluttua maahan saapumisesta.

Muistathan että, me Helin Matkoilla huolehdimme aina voimassaolevista matkustusrajoitusten viidakosta puolestasi. Sinä voit vain keskittyä loman odotukseen turvallisin mielin. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää jos jokin askarruttaa!

Tiedot sitoumuksetta tämänhetkisten tietojen mukaan.

Nyt on oikea aika tehdä matkasuunnitelmia ja lähteä matkalle!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.