Perhematkat Risteilyt

Karibian risteily

Royal Caribbean Cruise Line

Purat laukkusi vain kerran ja annat Sinun tarpeisiisi valitun tasokkaan ”hotellisi” risteillä ja viedä Sinut uusiin ikimuistoisiin kohteisiin.

Risteilyllä nautit laivojen upeista palveluista ja nautit merellisestä ympäristöstä. Nämä uivat hotellit, suorastaan kaupungit, ovat todellisia viihdekeskuksia, joissa viihdytään ja nautitaan. Voit myös valita pienemmän ja rauhallisemman risteilyaluksen aikuisempaan makuun. 

Kaikilla risteilyillä on satamissa tarjolla monipuolisia retkiä. 

Risteilyjä on tarjolla liki kaikilla maailman merillä, eritasoisilla laivoilla ja eri teemoilla. 

Etsitään yhdessä juuri Sinulle sopiva risteily!

Risteilyjä löytyy jokaiseen makuun. Löydä alla suosikkimme eri varustamojen tarjonnasta.

Jos haluat risteillä maailman suurimmilla laivoilla nauttien monista aktiviteeteista ja viihdetarjonnasta, valintasi on Royal Caribbean Cruises.

Jos et kaipaa valtavia viihdekeskuksia, lähde romanttiselle kahdenkeskiselle lomalle Celebrity Cruises aluksilla.

Voit myös nauttia hemmottelusta ja yksilöllisestä palvelusta pienemmillä boutique-laivoilla. Rennon hienostuneella laivalla tai huvijahdilla pääset nauttimaan upeista ruoka taideteoksista,  kiehtovista aktiviteeteista ja nukkumaan Karibian tähtitaivaan alla. Tähän Helin matkat suosittelee Silversea, Azamara ja SeaDream risteilyjä.

Voit myös valita risteilyn, jolla pääset lipumaan Euroopan kauneimmilla joilla. Jokiristeily vie sinut Euroopan kaupunkien sydämiin, jossa pääset tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin, viehättäviin kulttuurikohteisiin, tunnelmallisiin ruokatoreihin ja leppoisan palvelun kahviloihin. Suosittelemme jokiristeilylle Luftner Cruises varustamoa

Karibian risteily,
Royal Caribbean Cruise Line

Risteilyreitti:

Miami – Meripäivä – Meripäivä – St. John’s, Antigua, Charlotte Amalie, St. Thomas – Meripäivä – Perfect Day at Cococay, Bahama – Miami

9 yötä
alk. / perhe
8 790 €
  • Finnairin suorat  reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 2 yötä Miami, ei ruokailuja
  • Risteily parvekehytissä 7 yötä , täysihoito (juomapaketti erikseen), laivan henkilökunnan palvelurahat
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.   

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.   

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Miamiin. Omatoiminen siirtyminen Intercontinental Miami – hotelliin.

Intercontinental Miami

Koko päivä aikaa tutustua Miamiin. Intercontinental Miami – hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Bisayne Bayn ravintoloita ja kauppoja. Lähettyviltä löydät myös mielenkiintoiset käyntikohteet kuten Perezin taidemuseo sekä Adrienne Arshtin esittävän taiteen keskus. Käynti Miamin kuuluisalla South Beachilla onnistuu myös, ajomatkaa on noin 20 minuuttia.

Uloskirjautumisen jälkeen omatoiminen siirtyminen satamaan. Vihdoinkin on aika lähteä risteilemään.

Seuraavan 7 yön kelluva hotelli on Royal Caribbean Cruisesin Symphony of the Seas – laiva.

Symphony of the Seas

Risteilyn reitti:

Miami – meripäivä – meripäivä – St. John’s, Antigua, Charlotte Amalie, St. Thomas – meripäivä – Perfect Day at Cococay, Bahama – Miami

Suosittu Royal Caribbean on suosikkimme perheille. Royal Caribbeanin laivat ovat uskomattomia uivia kaupunkeja joissa mielettömät innovaatiot seuraavat toinen toisiaan. Aluksilta löytyy kuntosalin, uima-allasalueiden ja huikeiden vesiliukumäkien lisäksi myös mm. luistinrata ja minigolfia. 

Hyttiluokaksi olemme valinneet parvekehytin – on jotain aivan erityistä istua omalla parvekkeella, hengittää raikasta meri-ilmaa  ja katsoa kohti horisonttia.

RIsteilyn hintaan kuuluu täysihoito ja ravintolatarjonta on päätähuimaavan monipuolinen. Etukäteen voit myös lisätä huolettomuutta risteilyelämykseesi varaamalla erilaisia juomapaketteja. Helppouden vuoksi laivan henkilökunnan palvelurahat on sisällytetty risteilysi hintaan.

Symphony of the Seas – laivan itäisen Karibian risteilyn kruunaa käynti Cococayssa, Bahamalla. Cococay on Royal Caribbeanin omistama yksityinen saari ja seikkailupuisto. Täällä pääset mm. laskemaan Pohjois-Amerikan korkeinta vesiliukumäkeä, kokeilemaan vaijeriliukua tai vaikkapa snorklaamaan ja ihastelemaan vedenalaista maailmaa. Voit vuokrata päiväksi oman cabana-katoksen ja vain nauttia auringosta.

Symphony of the Seasin risteilyllä on mukavasti kolme meripäivää – joten ehdit myös nauttia laivan palveluista mielenkiintoisten käyntikohteiden lisäksi.

 

Ikimuisteoinen seikkailu on tältä kertaa päättymässä. Aamulla paluu satamaan, josta omatoiminen siirtyminen Miamin lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Unelmiesi risteily odottaa Sinua, kysy meiltä lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.