Rantalomat Safari- ja luontomatkat

Kroatian pyöräily- & patikointimatka

Zagreb & Plitvice & Split & Pučišća & Dubrovnik

10 yötä
alk. / henkilö
4 280 €
 • Turkish Airlines reittilennot ja lentoverot
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus 2 yö 2 hh Zagreb, sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh Plitvice, sis. aamiainen
 • Majoitus 3 yötä 2 hh Split, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh  Pučišća (Island of Brač), sis.aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Dubrovnik, sis. aamiainen
 • Ohjelmassa mainitut retket ja palvelut
 • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Saapuminen Zagrebiin, yksityinen kuljetus ja majoittuminen lähellä historiallista keskustaa sijaitsevaan Canopy by Hilton Zagreb-hotelliin. Viihtyisä hotelli, jossa yhdistyy historia ja nykyaika.

 

Canopy by Hilton

Aloitat päiväsi pyöräretkellä paikallisen oppaan kanssa. Hyppää siis oranssin pyöräsi selkään, ja anna oppaasi johdattaa sinut unohtumattomalle ajelulle.

Pyöräily on mahtava tapa tutustua Zagrebin nähtävyyksiin!

Hintaan sisältyy: paikallinen opas, mukava kaupunkipyörä, kypärä, vesipullo, taukokahvit, valokuva retkeltä, vastuuvakuutus

Retken kesto 3 h

Yksityinen kuljetus Plitvicen kansallispuistoon ja majoittuminen kansallispuiston sydämessä sijaitsevaan Ethno Houses Plitvice– hotelliin. Ylellinen hotelli yhdistää täydellisesti perinteitä ja nykyaikaa, ja suuri vesiputous on vain kivenheiton päässä.

Plitvicen kansallispuisto on kuulunut Unescon maailmanperintökohteisiin jo vuodesta 1979 alkaen ja sen merkittävin nähtävyys on puiston läpi virtaavaan Koranajokeen muodostunut, kuudestatoista järvestä sekä lukemattomista putouksista koostuva alue.

Yksityinen 4 tunnin kierros Plitvicen kansallispuistossa, kävelyä 3,5- 4 km. Kierros tehdään toiveidesi mukaisesti kuntosi huomioiden, normaali kunto riittää.

 

Yksityiskuljetus Splitiin ja majoittuminen Jupiter Luxury hotelliin.

Tämä hotelli sijaitsee Unescon suojeleman Diocletianuksen palatsin sisäpuolella, lähellä Jupiterin temppeliä. Kävelykatu baareineen ja ravintoloineen on vain muutaman askeleen päässä. Hyvä valinta romantiikannälkäisille, sekä kultuurin ja taiteen ystäville.

Tutustu Splitiin oman mielesi mukaan.

 


 

Jupiter Luxury Hotel

The Best of Split, yksityinen kaupunkikierros, kesto 2 h.

Split on yksi Välimeren kauneimmista kaupungeista, josta jopa Rooman keisari Diocletianus löysi loma-asuntonsa 1700 vuotta sitten. Käy tutustumassa Splitin upeisiin kirkkoihin ja  Diocletianuksen palatsiin (Unescon maailmanperintökohde), joka on toiminut myös Game of Thrones sarjan kuvauspaikkana. Nauti kahvista ja kulttuurista Split Riva kävelykadulla.

Loppu päivä vapaata kiertelyä mielesi mukaan.

Jupiter Luxury Hotel

Vaellus Mosor vuorelle, retken kesto 5,5 h kuljetuksineen, patikointia 3,5 h- 4 h, kierros tehdään toiveidesi mukaisesti kuntosi huomioiden, normaali kunto riittää.(sis. ammattimaisen oppaan, vakuutuksen, kuljetukset)

Jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta, tämä retki on juuri sinulle! Rentoudu raikkaassa vuoristoilmassa, koskemattoman luonnon keskellä ja nauti upeista maisemista

Yksityiskuljetus hotellista satamaan ja lautta Bračin saarelle.

Majoittuminen tasokkaaseen Puteus Palace Heritage hotelliin, joka on kunnostettu yli 500 vuotta vanhasta palatsista. Täällä pääset nauttimaan rauhallisesta ilmapiiristä, henkeäsalpaavan sinisestä merestä, Välimeren tuulesta ja taivaallisesta ruuasta. Pučišćan kylä on mainittu euroopan kauneimpien kylien listassa, alue on erityisesti pyöräilijöiden suosiossa, ja myös sinä voit halutessasi vuokrata pyörän hotellista.


        
Puteus Palace Heritage Hotel

Koko päivä aikaa tutustua Bračin saareen, voit vuokrata pyörän tai auton pidemmälle tutkimusmatkalle.

Piipahda ihailemassa Bolin idyllisessä kylässä olevaa Kroatian kauneinta rantaa, Zlatni Ratia, jonka erityinen sarvimainen muoto jatkuu 500 m kohti Adrianmerta. Ranta sopii sekä lekotteluun että erilaisiin aktiviteetteihin. Bolista tehdään myös opastettuja patikointiretkiä saaren korkeimmalle huipulle, Vidova Goralle. Käy maistelemassa paikallisia herkkuja Supetarissa, saaren suurimmassa kaupungissa. Täältä pääsee myös lautalla Splitiin.

 

 

 

Lautta Makarskan satamaan ja kuljetus edelleen Dubrovnikiin.

Majoittuminen Kompas Dubrovnik hotelliin, vanhan kaupungin pohjoispuolelle. Täällä olet rannan sekä puiston ja paikalliselämän tuntumassa. Hotellista on kauniit näkymät vuorille ja kimaltelevalle Adrianmerelle.

”Jos haluat nähdä taivaan maan päällä, tule Dubrovnikiin.” ( George Bernard Shaw)

Best of Dubrovnik yksityinen kaupunkikierros ( kesto 2 h), vie sinut oppaan johdolla tutustumaan Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista.  Kaupungin pitkä historia näkyy sen rakennuksissa ja hyvinsäilyneissä arkkitehtuurisissa monumenteissa. Tunnetuin kohde on vanhaa kaupunkia ympäröivät 2 km pitkät muurit, joista on tullut Dubrovnikin symboli.  Kierroksella tutustutaan myös yhteen euroopan vanhimmista apteekeista.

Kaupunkikierroksen jälkeen retki Srdj vuorelle, näköalahissistä pääsee ihastelemaan huikeita maisemia vanhan kaupungin yli lukuisille saarille.

 

Hotel Kompas Dubrovnik

Konavle– vaellusretki, jolla pääset tutkimaan Dubrovnikin maaseutua pienine maatiloineen ja pittoreskine kylineen.

Vaellus alkaa pienestä Grudan kaupungista, josta patikoidaan polkua pitkin laakson läpi, Ljuta-joen vartta pitkin. Matkalla ohitetaan maatiloja, viinitiloja ja vanhoja kyliä, Lounaalle pysähdytään Ljuta kylässä olevaan Konoba-perheravintolaan, missä tarjolla on perinteistä ruokaa. Lounaan jälkeen paluu Dubrovnikiin.

Retken kokonaiskesto noin 5 h ja vaelluksen pituus noin 8 km. ( sis. kuljetukset, oppaan, vesipullon, lounaan ja ruokajuomat)

Hotel Kompas Dubrovnik

Kotimatka alkaa yksityisellä kuljetuksella lentokentälle.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.