Perhematkat Rantalomat Soolomatkat Ystävien kesken

Innahura Maldives Resort

Lhaviyanin atollilla sijaitseva Innahura Maldives Resort tarjoaa 600 metrin pituutensa ja 180 metrin leveytensä täydeltä rentouttavaa rantalomailua.

Pieni, mutta kattavat palvelut sisältävä Innahuran saari on tavoitettavissa Malen kansainväliseltä lentokentältä 40 minuutin vesitasolennolla. Innahura omaa loistavan hinta-laatusuhteen ja resort tuo unelmien loman Malediiveilla jokaisen ulottuville.

Innahurassa majoitut viehättävissä rantabungaloweissa, joiden yksityiseltä terassilta aukeaa upea merimaisema valintasi mukaan auringonlaskun tai -nousun suuntaan. Pulahdus Intian Valtameren lämpimien aaltojen syleilyyn on vain muutaman metrin kävelyn päässä bungaloweista. Majoituksen hintaan sisältyy täysihoito tai All Inclusive Easy- paketti.*

All Inclusive Easy- paketti pitää sisällään aterioiden ja juomien lisäksi juuri sinun valitsemiasi aktiviteetteja sekä retkiä. Sinisenä hohtavan laguunin äärellä sijaitseva Innahura tarjoaa loistavat mahdollisuudet esimerkiksi snorklaamiseen, sukeltamiseen ja vaikkapa SUP- lautailuun.  Monipuoliset retket, kuten auringonlaskuristeily, saarikierrokset, sekä merikilpikonnien ja paholaisrauskujen ihailu snorklaten kruunaavat ikimuistoisen loman Malediiveilla.

Innahura Maldives Resort kutsuu nauttimaan rennosta rantaelämästä!

 

7 yötä
alk. / henkilö
3 785 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja lentoverot  
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Sunset Beach Bungalow- huvilassa
  • All Inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Paketin hinnassa All Inclusive Easy

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.