Perhematkat Rantalomat Ystävien kesken

OBLU Experience Ailafushi

OBLU Experience Ailafushi on juuri avattu hotelli, joka sijaitsee ainoastaan 15 minuutin pikavenematkan päässä Malen pääsaaresta. Hotelli tarjoaa eläväisen, modernin ja kauniin ympäristön unelmien lomalle Malediiveilla.

Nauti upean laguunin turkoosista vedestä sup-lautaillen tai meloen, pulahda virkistävään uima-altaaseen tai ihastele merenalaista elämää snorklaten tai sukeltaen.

Fushi Plan (All Inclusive) sisältyy hintaan OBLU Experience Ailafushin asiakkaille. Element X- ravintola tarjoilee maukkaita makuja eri puolilta maailmaa sekä uskomattomat salaatti- ja jälkiruokabaarit. X360 allasbaarissa pääset nauttimaan mitä upeimmista laguuninäkymistä, virvoittavista juomista sekä päivittäisestä iltaohjelmasta DJ:n tai livebändin säestämänä. 

Fushi Planiin sisältyy myös pääsy vedenpäällä sijaitsevaan kuntosaliin, erilaisia aktiviteetteja, snorklausvarusteet sekä moottoroimattomat vesiurheiluaktiviteetit. Lapsille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja hotellin Kids Club- kerhossa. 

Trooppisen modernisti sisustetut huoneet tarjoavat rauhallisen ympäristön. Oceanview Room- huoneet sijaitsevat luhtitalotyyppisessä rakennuksessa, jossa huoneet ovat parvekkeella tai terassilla ja tietysti merinäköalalla. Beach Villat sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä rannalta, upota varpaasi laguunin rantahiekkaan tai nauti päivästäsi yksityisellä ulkoterassillasi tai puutarhassasi. Water Villat sijaitsevat turkoosin laguunin yllä, rentoudu yksityisellä terassillasi tai laskeudu portaita pitkin suoraan villaasi ympäröivään mereen. 

Suosittelemme hotellia perheille, ystäväporukoille, pariskunnille ja kaikille, jotka etsivät rentoa lomaa kauniissa ympäristössä. 

 

7 yötä
alk. / henkilö
2 295 €
7 yötä
alk. / perhe (2 aikuista + 2 lasta)
7 950 €
  • Reittilennot Turkish Airlinesilla turistiluokassa ja verot
  • Majoitus ocean view tai perhe-huoneessa, All inclusive
  • Pikavenekuljetus Male-hotellisaari-Male
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.