Häämatkat Matkat ystäville Rantalomat

The Standard Maldives Huruvalhi

Älä anna nimen hämätä; tämä resort- saari on kaukana standardista!

Taidetta ja värejä pursuava The Standard Huruvalhi muuttaa käsityksesi Malediivien resort- saarista. Raa Atollilla, noin 40 minuutin vesitasolennon päässä Malesta sijaitseva resort on nuorekas saari täynnä elämää ja ohjelmaa. Huruvalhi on särmikkään The Standard- hotelliketjun ensimmäinen kohde Malediivien paratiisisaarilla.

Värikkäästi sisustetut huvilat yllättävät mielenkiintoisilla yksityiskohdillaan; huviloiden kylpyhuoneiden katseenkääntäjänä toimii diskopallo ja maksutta vieraiden käytössä olevat snorklausvälineet koristavat makuuhuoneiden seiniä. Voit napata räpylät seinältä matkaan ja suunnata mereen tutkimaan suojellun koralliriutan elämää!

Huviloita löytyy niin meren yltä kuin rannalta, omalla uima-altaalla sekä ilman. Huikea yli 200 neliön kokoinen The Standard Residence majoittaa jopa kuusi henkilöä.

Huruvalhin ravintolat ja baarit saattavat vieraansa trendikkäälle makumatkalle ympäri maailman – pääosassa kuitenkin malediivilainen keittiö paikallisine raaka-aineineen. Guduguda– ravintolan herkulliset kookoscurryt ja upeat merimaisemat tarjoavat herkkua kaikille aisteille. Beru Bar– on veden ylle rakennettu cocktail- baari ja yökerho, jossa voit nauttia DJ:n rytmeistä tanssilattian pyörteissä.

Hurvalhilta löydät aktiviteetteja joka lähtöön; syvänmeren kalastuksesta aina kilpikonnien kanssa snorklaamiseen ja tenniksen pelaamiseen. Saarelta järjestetään snorklausretkiä UNSECOn suojelemalle Hanifaru Bay– lahdelle, jossa saatat ajankohdasta riippuen päästä snorklaamaan 100-200 paholaisrauskun herkutellessa lahteen kerääntyvällä planktonilla!

7 yötä
alk. / henkilö
5 395 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Lagoon Overwater Pool Villa- huvilassa
  • All Inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.