Rantalomat

Varu By Atmosphere

Atmosphere- ketjun uusin lisäys, Varu by Atmosphere hemmottelee kaikkia aistejasi!

Matka Varun kauniille resort- saarelle alkaa 40 minuutin pikavenematkalla Malen lentokentältä. Paikallisella dhivehin kielellä Varu tarkoittaa elämää yltäkylläisyydessä ja tämä viiden tähden resort tosiaan elää nimensä mukaisesti. Yltäkylläisyyttä, makuelämyksiä ja monipuolisia aktiviteetteja on tarjolla uniikin Varu Plan– ohjelman muodossa, joka kuuluu aina majoituksen hintaan.

Saaren viisi ravintolaa takaavat herkkuhetkiä jokaiseen makuun ja mielentilaan – aina grilliherkuista paikallisen keittiön erikoisuuksiin ja välimerellisiin makuihin. Charcoal– grilliravintolassa nautit intiimistä illallisesta varpaat rantahiekassa, auringon laskiessa turkoosiin horisonttiin.

Saarelta löytyy huviloita ja sviittejä joka lähtöön, jopa kuuden hengen perheille tai seurueille. Huvilat sijaitsevat joko rannalla tai meren yllä ja osasta löytyy oma uima-allas. Kauniit ja modernisti varustellut huvilat kutsuvat viettämään viiden tähden saarielämää, aina vain muutaman askeleen päässä merestä.

7 yötä
alk. / henkilö
4 130 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Pikavenekuljetus Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Beach Villa- huvilassa
  • All Inclusive (Varu Plan)

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.