Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Beachcomber hotellit -35%

Upea -35% alennus Beachcomber- hotelleihin ainoastaan Helin Matkojen asiakkaille!

Beachcomber tarjoaa upean alennuksen ihastuttaviin Canonnier, Victoria for 2 ja Trou aux Biches- hotelleihin.  

Myyntiaika: 15.04-15.05.2021

Matkustusaika: 01.10.2021-30.09.2022 (poislukien joulu/uusi vuosi 2021 ja pääsiäinen 2022)

Vain uusiin varauksiin ja paikkoja rajoitetusti!

Canonnier 

Canonnier on persoonallinen ja perheystävällinen hotelli, jossa sekoittuvat mukavasti historia ja nykyaika. Vanhan linnoituksen rauniot on jätetty osaksi miljöötä, tykit sekä majakka kiehtovat varsinkin perheen nuorimpia.

Aktiviteetteja löytyy moneen makuun. Aktiivisille lomalaisille on tarjolla vaikkapa tennistä, pingistä tai vesijumppaa, sukellusta ja snorklausta toki unohtamatta. Opetusta eri lajeissa saa myös, kokeile vaikka hotellin altaassa laitesukellusta.

Alk. hinta 1 695€/hlö / 7 yötä (Standard Garden) sis. puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)

Victoria for 2

Victoria for 2 on Adult Only (ainoastaan aikuisille suunnattu)- puoli, joka on osa viehättävää Victoria Beachcomber- hotellia.

Käytössänne on oma a la carté- ravintola, baari sekä uima-allas. Kauniin raikkaista huoneista on näköala merelle ja osasta huoneista pääset astumaan suoraan uima-altaaseen.

Victoria Beachcomber- hotellia reunustaa upea hiekkaranta ja snorklaamaan pääsee suoraan rannasta. Victorian ranta on kuulu upeista auringonlaskuistaan, joten ole valmiina ikuistamaan kauniita muistoja verkkokalvoillesi.

Alk. hinta 1 775€/hlö / 7 yötä (Ocean View Room) sis. puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)

Trou aux Biches

Trou aux Biches on kuin kaunis trooppinen kylä. Upea valkohiekkainen ranta, turkoosi laguuni, kristallinkirkas meri sekä suuri trooppinen puutarha, mitä muuta täydelliseltä lomakohteelta voisikaan odottaa?

Hotelli huokuu ajatonta henkeä ja upeat auringonlaskut salpaavat hengen. Hotellin upealla uima-altaalla ja kuvankauniilla rannalla voisi viettää vaikka koko päivän, mutta myös muita aktiviteetteja (tennis, golf, kuntosali, vesiurheilu) on paljon tarjolla. Hotellin 6 erinomaista ravintolaa tarjoavat myös makuhermoja kutkuttelevia elämyksiä.

Alk. hinta 2 150€/hlö. / 7 yötä  (Junior Suite) sis. puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)

7 yötä
alk. / henkilö
1 695 €
  • Turkish Airlines reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä, puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.