Häämatkat Perhematkat Rantalomat

Tervetuloa viehättävään Canonnier Beachcomber-hotelliin.

Tässä persoonallisessa ja perheystävällisessä hotellissa sekoittuvat mukavasti historia ja nykyaika. Vanhan linnoituksen rauniot on jätetty osaksi miljöötä, tykit sekä majakka kiehtovat varsinkin perheen nuorimpia.

Aktiviteetteja löytyy moneen makuun. Aktiivisille lomalaisille on tarjolla vaikkapa tennistä, pingistä tai vesijumppaa, sukellusta ja snorklausta toki unohtamatta. Opetusta eri lajeissa saa myös, kokeile vaikka hotellin altaassa laitesukellusta.

Canonnierissa viihtyy koko perhe!


alk. / perhe
7 850 €
  • Turkish Airlines reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 10 yötä, all inclusive
  • Perhehinta sis. 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta
  • Huone käytössä kello 1800 asti lähtöpäivänä
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.