Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat Soolomatkat

Sands & Trou aux Biches

12 yötä
alk. / henkilö
3 150 €
12 yötä
alk. / henkilö / häämatka
3 030 €
  • Turkish Airlines reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Hotellien välinen kuljetus sis. puolipäiväretki
  • Majoitus 6 yötä 2 hh, Sands – hotellissa sis. puolihoito
  • Majoitus 6 yötä 2 hh, Trou aux Biches – hotellissa sis. puolihoito
  • Huone käytössä kello 18.00 asti lähtöpäivänä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Saapuminen Mauritiukselle ja yksityinen kuljetus saaren länsirannikolla sijaitsevaan boutique-tyyliseen Sands Suites Resort & Spa – hotelliin.

Viihtyisissä pastellinsävyisissä huoneissa on terassi tai parveke ja näkymät merelle päin. Hotellin keittiö ja palvelu yleensä on saanut paljon kiitosta. Kaunis puutarha, infinity-allas, ranta-alue ja ravintoloiden sekä baarin sisustus miellyttävät silmää.

Pitkän lennon jälkeen pulahdus laguunin muotoiseen uima-altaaseen on juuri mitä tarvitset. Nyt alkaa rentouttava loma!

Illallinen hotellissa.

Sands

Aamiaisen jälkeen sinua odottaa leppoisa lomapäivä. Suojaisa ja kaunis ranta kutsuu snorklaamaan tai kiireettömälle kävelylle. Piipahda läheiseen Flic en Flacin kylään, pelaa pari erää tennistä tai antaudu hemmoteltavaksi hotellin spassa. Mauritiuksella jokainen lomapäivä on oman näköisensä.

Illallinen hotellissa.

Aamiaisen jälkeen on vuorossa siirtyminen hieman pohjoisempana sijaitsevaan Trou aux Biches -hotelliin. Monipuolinen hotelli on kuin kaunis trooppinen kylä.

Hotellin vaihtopäivänä hintaan sisältyy puolipäiväretki, esimerkiksi käynti La Citadelle – linnoituksella Port Louisissa ja Pamplemoussen kasvitieteellisessä puutarhassa.

Vaihtoehtoisesti voi siirtyä suoralla kuljetuksella hotellista toiseen.

Trou aux Biches

Aamiainen, päivän paras ateria. Varsinkin kun sinua odottavat muun muassa kaikki ihanat trooppiset hedelmät.

Älä ylläty, jos sinua tervehditään nimellä jo heti ensimmäisenä aamuna. Monipuolista Trou aux Biches hotellia on uusittu useampaan otteeseen vuosien varrella, mutta henkilökunta on pysynyt suurimmaksi osaksi samana. Tässä hotellissa viihtyy myös henkilökunta ja se näkyy hymyinä ja iloisena palveluasenteena.

Trou aux Bichesissa on paljon aktiviteettivaihtoehtoja mm. kuntosali, useita tenniskenttiä, maastopyöräilyä, melontaa, vesihiihtoa.

Vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä on Grand Baien kylä, josta löydät hurmaavat pikkuputiikit ja tunnelmalliset kahvilat.

Italialaista, intialaista vaiko kenties thaimaalaista ruokaa? Trou aux Bichesin kuudessa ravintolassa riittää valinnanvaraa ja miten olisi ensin aperitiivi hotellin puutarhassa auringon laskiessa horisontin taakse?

Trou aux Biches

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Aamiaisen jälkeen voit nauttia hotellin palveluista ja aktiviteeteista vielä koko päivän. Huone on käytössä lähtöpäivänä klo 18.00 saakka ja uloskirjautumisen jälkeen yksityinen kuljetus lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.