Kaupunki­­lomat

Portugali junalla

Porto & Lissabon

Ota Portugalin tunnelmalliset kaupungit, Lissabon ja Porto haltuusi junalla!

Tyrmäävän kauniilla rannikoilla, kumpuilevilla viinipelloilla ja historiallisilla kaupungeilla maustettu Portugali on matkakohde, josta ei kulttuuria ja nähtävyyksiä puutu.

Tämä yhdistelmämatka johdattaa sinut Porton ja Lissabonin historiallisille kujille nauttimaan paikallisista herkuista, kuten Portviinistä, tuoreista merenelävistä ja kuuluisista Pastel de nata- leivoksista. Kulttuurinnälän tyydyttää hengästyttävän upea, sekä maurilaisten että roomalaisten vaikutteiden värittämä arkkitehtuuri.

Kaupunkiseikkailu alkaa Lissabonista, joka kuuluu läntisen Euroopan vanhimpien kaupunkien joukkoon. Useiden eri maiden vallan alla ollut Lissabon on värikkään valloittava sekoitus kulttuureja, jotka ovat jättäneet kaupunkiin jälkensä. Hyppää ikonisen raitiovaunun kyytiin ja huristele pitkin Lissabonin kaltevia katuja, viehättäviin putiikkeihin ja kahviloihin tutustuen.

Lissabonista matka jatkuu junaraiteita pitkin Portoon, Portugalin toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Valokuvauksellinen Porto tarjoaa siivun aidointa Portugalia – UNESCOn maailmanperintolistaan kuuluva vanhakaupunki, Ribeira hurmaa historiallisella charmillaan. Kaupungin parhaat maisemat aukeavat Gaia– gondolin kyydistä; istahda kyytiin ja nauti rosoisesta kaupunkinäkymästä, jota halkoo Douro– joki.

Matkan Portoon viimeistelee paikallisten Portviinien maistelu – ehkäpä haluat sisällyttää matkaasi jonkin Douron laakson kymmenistä viinitiloista?

Matka päättyy Lissaboniin, jossa vietetään vielä viimeinen yö ennen paluumatkaa Suomeen. Adeus Portugues!

7 yötä
alk. / henkilö
2 425 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot 
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 3 yötä Turim Terreiro do Paco Executive- huoneessa
  • Junaliput istumapaikkoineen Lissabon – Porto – Lissabon
  • Majoitus 3 yötä Pestana Vintage Porto Superior- huoneessa
  • Majoitus 1 yö Turim Terreiro do Paco Executive- huoneessa
  • Aamiainen
  • Yksityiset kuljetukset sekä rautatieasemien sekä lentokentän ja hotellien välillä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

The Turim Terreiro do Paço Hotel on viihtyisä neljän tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Lissabonin keskustassa. Tässä hotellissa kaikki keskustan palvelut ja tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan ulottuvilla. Huoneet ovat valoisia, tyylikkäitä ja modernisti varusteltuja. Hotellista löytyy tyylikäs ravintola, kahvila, sekä baari.

The Turim Terreiro do Paço Hotel toimii tukikohtanasi loman ensimmäiset kolme päivää, sekä viimeisen päivän ennen kotimatkaa kohti koti-Suomea.

Ribeiran vanhassakaupungissa sijaitseva Pestana Vintage Porto on modernia mukavuutta historiallisessa ympäristössä. Huoneiden kauniin sisustuksen viimeistelee ikkunoista avautuvat maisemat kaupunkiin ja Douro- jolle. Hotellin ravintola, The RIB on suussa sulavien pihvien ja paikallisten laatuviinien herkullinen liitto. Heritage Bistro & Bar tarjoilee maistuvia tapaksia viinin ja cocktailien kera.

Romanttista vintage- tyyliä henkivä hotelli on nappivalinta kahdenkeskeiseen kaupunkilomaan.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.