Mauritiuksen Beachcomber- hotellien Black Friday- tarjous

Meidän Heliläisten ylivoimainen suosikkikohde on hurmaava Mauritius!

Kaikki virkailijamme ovat vierailleet tällä Intian Valtameren paratiisisaarella ainakin kerran ja oikeutetusti kutsummekin itseämme Mauritiuksen eksperteiksi – tunnemme saaren kuin omat taskumme ja asiantuntemuksemme ansiosta olemme toteuttaneet monille asiakkaille ikimuistoisen matkaelämyksen.

Mutta mitä me rakastamme Mauritiuksessa? Palmujen reunustamien hiekkarantojen, sekä monipuolisen luonnon lisäksi meitä viehättää kohteen helppous – aikaeroa tässä kaukokohteessa on Suomeen verrattuna vain tunti ja matkat taittuvat tasokkailla lentoyhtiöillä. Myös majoituksen taso Mauritiuksella on korkea.

Mauritiuksen korkeaa majoituksen tasoa edustavat yhteensä kahdeksan ylellistä Beachcomber– hotellia ja resortia, jotka takaavat vierailleen unohtumattoman elämyksen kauniiden puitteiden, mahtavien makuelämysten ja monipuolisen aktiviteettitarjonnan parissa.

Maailmanluokan laatua henkivät Beachcomber- hotellit tarjoavat asiakkaillemme mainion Black Friday- tarjouksen: varaa aikavälillä 25.11.- 11.12.2022 ja saat matkapaketin majoituksen ja ateriapaketin osuudesta 30% alennuksen!

Tarjouksen majoitusaika: 1.2.- 30.9.2023, pois lukien 1.-16.4.2023. Koskee kaikkia Mauritiuksen Beachcomber- hotelleja, pois lukien Royal Palm Beachcomber- hotellin Peninsula Villas- huvilat ja tätä ylemmät huoneluokat.

Olisiko nyt aika pakata laukut ja suunnata kohti Mauritiusta? Ota meihin yhteyttä ja toteuta matkaunelmasi!