Terveysturvallisesti Seychelleille

Terveysturvallisen matkustamisen sarjan toinen osa perehtyy lähemmin Seychelleihin.

Seychellit sijaitsevat Intian valtameressä ja lähimpään naapurivaltioon on matkaa yli 1000 kilometriä. Nämä ainutlaatuiset paratiisisaaret ovatkin olleet jo kauan yksilöllistä luontomatkailua ja laatua arvostavien matkailijoiden suosiossa paitsi luonnonkauneutensa myös ihastuttavan ”syrjäisen” sijaintinsa vuoksi. Tässä trooppisessa kohteessa turvavälit hoituvat lähes itsesään. Jos kaipaat rauhaa ja avaruutta on Seychellit oiva kohdevalinta.

Tutustu informatiiviseen videoon terveysturvallisesta matkustamisesta Seychelleille korona-aikana.

Yhteistyökumppanimme Masons Travelin terveiset Seychelleiltä koskien maan turvatoimenpiteitä:

Elettyämme yli vuoden rajojen sulkemisen, peruuntuneiden matkasuunnitelmien ja eteenpäin siirrettyjen lomien aikaa voimme vihdoin todeta, että kansainvälinen matkustaminen on täällä taas.

Monille ajatus paluusta matkakohteisiin, väkijoukkoihin ja matkustamisen uuteen normaaliin on sekä jännittävää että hieman pelottavaa. Yhteistyökumppanimme terveiset ovat, että Seychelleille matkustaminen on turvallista, vaivatonta ja miellyttävää.

Matkailu- ja palvelualoilla on ollut voimassa tiukat terveystoimenpiteet suojaamassa niin matkustajia kuin omaa väestöä siitä asti kun Seychellien kansainvälinen lentokenttä avattiin elokuussa 2020.

Covid-19 tautia vastaan rokotettujen määrä on Seychelleillä korkein maailmassa. Voimassa on kuitenkin edelleen rajoituksia, jotta voidaan suojata rokottamattomia ja riskiryhmässä olevia kansalaisia.

Mason’s Travel on Seychellien terveysministeriön hyväksymä toimija.

Kaikki kuljettajat, oppaat ja huoltotiimit käyttävät kasvomaskeja työssään. Mason’s Travelin tiimi oli yksi ensimmäisistä täysin rokotetuista.

Käytössämme on useita desinfiointimetodeja ja tiimimme on saanut koulutuksen kaikkiin viimeisimpiin käytäntöihin.

Terveysturvallinen matkustaminen Seychelleillä

Vierailijoiden on esitettävä negatiivinen PCR testi, joka on otettu 72 h (sisään) ennen lähtöä sekä täytettävä verkossa Travel Health Authorisation-lomake ennen saapumista Seychelleille.

Vierailijoille ei aseteta karanteenivaatimuksia.

Majoitusvaraukset on tehtävä hotelleihin, jotka täyttävät turvallisuusstandardit

Vierailijoiden on noudatettava kaikkia viranomaisten sääntöjä koskien kasvomaskeja, turvavälejä sekä käsien desinfiointia.

Miksi Seychellit on luonteva valinta lomalle?


Seychellit tunnetaan kuvankauniista luonnostaan ja upeista rannoistaan eikä siellä löydä suuria väkijoukkoja.

Saarilla turvavälit hoituvat kuin itsestään.

Suositut aktiviteetit kuten snorklaus, sukellus, melonta, kalastus ja purjehdus vievät sinut yhä kauemmaksi väkijoukoista.

Lähes puolet Seychellien maapinnasta on luonnonsuojelualuetta, joten avaraa luontoa on aina lähellä.

Seychellit eivät ole massaturismikohde, vaan ne ovat kuin luodut yksilölliseen, rauhalliseen ja luontoa kunnioittavaan matkailuun!