Ajankohtaista

Varaukset vuodelle 2022 kannattaa varmistaa ajoissa

Varsinkin sesonkiajan matkat kannattaa varata mahdollisimman pikaisesti. Kesälomalle, syyslomalle sekä joulun ja uuden vuoden pyhille lennot ja monet halutuimmista hotelleista alkavat olla jo todella täysiä. Joten jos mielit matkaan sesonkiaikana vuonna 2022, niin nyt on oikea aika aloittaa matkan suunnittelu ja varata matka.   Monet lentoyhtiöt ja hotellit tarjoavat ennakkovaraajan etuja kesän, syksyn ja alkutalven 2022 matkoille,..

Lue lisää

Varaa turvallisesti matkatoimiston kautta

Pandemia on luonut epävarmuutta matkustamiseen. Matkustaminen on kuitenkin edelleen turvallista, kun matka varataan ammattilaisen avustuksella matkatoimiston kautta. Matkatoimiston kautta varatessa matkustajalla on paras mahdollinen matkustajan turva ja Helin Matkat kulkee asiakkaan rinnalla aina matkavarauksesta kotiinpaluuseen saakka.  Helin Matkoilla on viimeisin tieto kohteiden tilanteesta, rajoituksista ja säädöksistä. Autamme asiakastamme sukeltamaan sääntöviidakon läpi ja ilmoitamme mitä kaikkea matkalle lähtiessä tulee huomioida.  Jos matkustaja kokee ongelmia matkallaan,..

Lue lisää

Kotiinpaluu maailmalta

Suomeen matkustamisen kriteerit ovat tiukentuneet. EU- ja Schengen-alueelta ja sen ulkopuolelta saapuvilta vaaditaan rokotustodistuksen lisäksi alle 48 tuntia vanha negatiivinen testitulos. Tämä vaatimus ei kuitenkaan koske Suomen kansalaisia tai Suomessa pysyvästi asuvia.  Lisätietoja aiheesta täältä. Muistathan, että Suomeen saapuvia matkustajia koskevat tartuntatautilain mukaiset velvoitteet.  Tutustu terveysturvallisuusohjeisiin THL:n verkkosivuilla. Osa kauttakulkukohteista (esim. Ranska) saattaa vaatia negatiivista..

Lue lisää

Karibian matkan suunnittelu

Kun miestä aamiaisella alkaa mahdollisen matkan kustannukset arvelluttamaan, joku viisas osaisi siinä vaiheessa kääntää keskustelun muualle. Minä matkaintoinen ja kaikkien hyvien matkaideoiden äiti en vain pysty lopettamaan matkakeskustelua heti alkuunsa.    “Curaçao on saari Karibialla, siellä on sinisenturkoosit vedet ja lämmintä 28 asteen verran, koko vuoden ympäri.” aloitin myyntipuheeni. “Olen kuullut, että siellä on hyvää..

Lue lisää

Matkalle uskaltaa edelleen lähteä

Maat ovat hetkellisesti kiristäneet maahantulovaatimuksiaan ja kiristykset ovat koskeneet lähinnä koronatestauksia. Moneen kohteeseen vaaditaan koronarokotustodistuksen lisäksi negatiivinen koronatestitulos. Paluumatkaa varten osa maista (esim. Ranska) on päätynyt vaatimaan toistaiseksi koronarokotustodistuksen lisäksi negatiivista koronatestitulosta. Muutoin matkustussäädökset ovat ennallaan. Koronatestit ovat tulleet arkipäiväiseksi ja testit on helppo ottaa niin Suomessa kuin maailmallakin. Suuressa osassa kohteistamme yhteistyökumppanimme ja hotellikumppanimme..

Lue lisää

Cyber Monday – Qatar Airways & Centara

Qatar Airways + Centara- hotellit Malediiveilla tarjoavat erinomaisen Cyber Monday- edun Qatar Airways tarjoaa erinomaisia hintoja eri kohteisiin sekä turisti- että business- luokassa. Matkustusaika: 01.12.2021-30.04.2022 (ei sesonkiaikana – joulu / vuodenvaihde / pääsiäinen) Myyntiaika: 02.12.2021 saakka (saatavuuden mukaan) Malediivien Centara- hotellit tarjoavat jopa 30% alennuksen Matkustusaika: 01.12.2021-30.04.2022 (ei sesonkiaikana – joulu / vuodenvaihde)Myyntiaika: 31.01.2022 saakka..

Lue lisää

Helin Matkojen Black Week

Keräämme tähän viikon aikana julkaistavia Black Weekin tarjouksia 22.11.2021 Heritage Le Telfair tarjoaa -45% alennuksen Le Telfair on viehättävä siirtomaatyylinen hotelli upealla Domaine de Bel Ombren alueella, kauniilla rannalla, keskellä vihreää trooppista puutarhaa. Unohtumaton ja tasokas loma on taattu! Tarjoushinta alk. 2 725€/hlö (normaalihinta 3 725€/hlö) Turkish Airlines lennot, lentoverot ja matkalaukku Majoitus 7 yötä..

Lue lisää

Aruba – mitä tulee huomioida ennen matkalle lähtöä

Pitääkö ottaa koronatesti ennen Aruballe lähtöä?   ED-cardin eli luvan nousta koneeseen saat jo koronarokotustodistuksella, mutta Aruban viranomaiset pidättävät oikeuden pyytää nähdä koronatestituloksen lentokentällä.   PCR testin voit ottaa Suomessa myöhemmin kuin 72 h ennen Aruballe saapumista.   Voit myös valita tehdä PCR-testin Aruballe saavuttuasi lentokentällä. PCR-testi Aruballa on hiukan edullisempi kuin Suomessa, 75 USD per henkilö, mutta ottamalla testin jo..

Lue lisää

Malediivit – koronarajoitukset ja maahan saapuminen

Tutustu Malediivien määräyksiin matkustajille viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen lähtöä. Määräykset löydät täältä. PCR testi  Kaikkien Malediiveille saapuvien turistien tulee käydä koronatestissä aikaisintaan 96 tuntia ennen lähtöä. Alle 1-vuotiailta ei edellytetä PCR testiä.   Helin Matkojen asiakkaat voivat varata PCR-testin PR2Y:n kautta hintaan on 99 € /henkilö. PCR-testin varaamista varten saat ohjeet ja koodin matkavahvistuksessa. Koodi..

Lue lisää

Nyt uskaltaa lähteä Yhdysvaltoihin!

Matkustaminen Yhdysvaltoihin on taas mahdollista, kun maan tiukat matkustusrajoitukset on purettu 8.11.2021 lähtien. Unelmien loma Yhdysvalloissa Helin Matkoilta voit tilata unohtumattoman kiertomatkan Yhdysvaltoihin. Asiakkaamme ovat käyneet niin tunnetuissa kuin harvinaisemmissakin kohteissa ja olemme itsekin matkailleet Yhdysvaltoja ristiin rastiin.  Miltä kuulostaisi Uuden Englannin kiertomatka tai Floridan kiertomatka?  Tutustu upeisiin matkapaketteihimmme tästä Yhdysvallat koronarajoitukset Matkalle tarvitset: koronarokotustodistuksen..

Lue lisää