Ajankohtaista

Talven 2023 lomat varataan nyt!

Jos et ole vielä varannut talven 2023 lomaasi, niin nyt on oikea hetki aloittaa matkan suunnittelu tulevalle talvelle. Matkojen kysyntä on räjähtänyt ja matkallelähtijöiden suuri määrä on päässyt yllättämään niin lentoyhtiöt, hotellit, matkanjärjestäjät kuin itse matkailijatkin.   Matkailun kysynnän nousu on ennustettu jatkuvan myös tuleville vuosille ja jos haluat varmistaa paikkasi ensi talven lomalle parhailla mahdollisilla..

Lue lisää

Höystä matkaasi lisämausteilla! 

Tiesitkö, että kun varaat matkasi Helin Matkoilta, niin voit täydentää varaustasi erilaisilla lisämausteilla? Lennoille voimme varata valmiiksi istumapaikat, aterioita ja vaikkapa kuohuviinit. Lentokentälle voimme myöskin varata sinulle pääsyn loungeen, jossa voit rauhassa odotella lentoasi.  Kohteessa voit varata etukäteen jo retkiä, viinitila/samppanjatilavierailuja, teemapuisto- ja nähtävyyslippuja sekä lippuja NHL- peliin, teatteriin ja musikaaleihin.  Valmiiksi suunniteltu matka helpottaa..

Lue lisää

Matkustus Yhdysvaltoihin helpottuu

Yhdysvallat ovat ilmoittaneet, että lentäen maahan saapuvilta matkustajilta ei vaadita enää negatiivista koronatestitulosta. Maahanpääsyyn vaaditaan ainoastaan rokotustodistus (18- vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta) ja ESTA- hyväksyntä.  Nyt on mahdollisuus kokea tämä äärimmäisen monipuolinen kohde taas helposti! Finnair lennättää sinut sinivalkoisin siivin suoraan New Yorkiin, Chicagoon, Miamiin, Dallasiin, Los Angelesiin ja Seattleen.  Yhdysvalloissa löytyy kaikkea, upeita..

Lue lisää

 Saavuthan lentokentälle ajoissa

Matkustus on lähtenyt hurjaan kasvuun koronarajoitusten väistyttyä. Saavuthan lentokentälle siis ajoissa, sillä matkustajamäärät ovat tänä kesänä ennätyskorkealla.  Finavia tiedottaa, että erityisesti niitä matkustajia, joilla on mukanaan ruumaan meneviä matkatavaroita, pyydetään varaamaan runsaasti aikaa lähtöselvitykseen ja matkatavaran jättöön. Myös turvatarkastuksessa on ruuhkaa, joten lisäaikaa on syytä varata kunnolla myös ilman ruumatavaroita matkustettaessa.  Helin Matkat suosittelee, että..

Lue lisää

Tilaa Helin Matkojen uutiskirje

Kiitoksena siitä, että saamme lähettää uutiskirjeemme sinullekin, saat seuraavasta Helin Matkoilta tekemästäsi matkavarauksesta 50€ alennusta. Etusetelin ehdot: Edellyttää voimassa olevaa uutiskirjetilausta, joka on tilattu ajalla 2.6. -30.6.2022 Koskee 1.6.2022-15.8.2022 aikana tehtyjä varauksia Matkan lähtöpäivä viimeistään 31.3.2023 Yksi 50 € etuseteli per matkustaja / uutiskirjeen tilaaja Uutiskirjeen voit tilata etusivun alalaidasta.

Lue lisää

Matkailun vastuullisuuden ABC 

Vastuullisuus on tekoja ja valintoja. Kestävä matkailu ottaa huomioon nykyiset ja tulevat ympäristölliset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset. Voimme karsia pois yliturismista kärsivät kohteet, yöpyä paikallisessa omistuksessa olevassa hotellissa, jotta rahat jäävät kohteeseen tai valita koralliystävällisen aurinkosuojakertoimen. Pienistäkin valinnoista syntyy lopulta iso puro.  Monilla yhteistyökumppaneillamme on jo pitkä kokemus vastuullisuusasioiden edistämisessä ja monet ovat vastuullisuuden edelläkävijöitä…

Lue lisää

Bali poistaa viimeisetkin matkustusrajoitukset  

Indonesia on ilmoittanut poistavansa viimeisetkin matkustusrajoitukset maahan saapuvilta matkailijoilta. Matkustaaksesi Balille tarvitset ainoastaan koronarokotustodistuksen, kattavan matkavakuutuksen sekä PeduliLindungi applikaation puhelimeesi. Helin Matkat suosittelee Balille yhdistelmälomaa. Voit valita viihtyisän lomahotellisi rantaosuudelle rauhallisesta Jimbaranista, kylämäisestä Sanurista, tyylikkäästä Seminyakista tai hienostuneen Nusa Duan alueelta.   Luontoa, kulttuuria ja rauhaa voit kokea saaren sydämessä sijaitsevassa Ubudissa. Amed on taas jäljittelemätön..

Lue lisää

Talven 2023 matkat varataan nyt! 

Talvisin varma lämpö ja aurinko löytyy usein kaukokohteista. Kaukokohteiden lennot ja majoitukset täyttyvät nopeasti tuleville talvikuukausille, mutta lennoille ja majoituksiin löytyy vielä vapaita paikkoja.  Matkavaraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä mitä aiemmin matkan varaa niin sitä paremmin lennoilla löytyy tilaa ja lentohinnat ovat edullisempia. Monilla hotelleilla on myös vielä ennakkovaraajan etuja ja tarjouksia voimassa.   Ammattitaitoiset matkasuunnittelijamme..

Lue lisää

Safari- ja luontomatkojen kysyntä nousussa 

Safari- ja luontomatkojen kysyntä on noussut tasaisesti vuosien varrella. Pitkän matkustustauon jälkeen rauhalliset ja ekologiset kohteet, lumoavan kaunis luonto ja jännittävät kohtaamiset villieläinten kanssa ovat alkaneet houkutella matkustajia entisestään.   Safarimatkat keskittyvät suurimmaksi osaksi Afrikan maihin, toki niitä on muuallakin esim. Sri Lankassa. Safari voi olla useamman safarilodgen yhdistelmä ja majapaikkojen välit mennään autokyydillä tai pikkukoneilla. Osassa majapaikoista on..

Lue lisää

Thaimaan matkustus helpottuu

Täysin rokotettujen matkustajien ei tarvitse tehdä enää negatiivistä koronatestitulosta (PCR) ennen lähtöä eikä saavuttaessa Thaimaahan. Pakollinen SHA+ majoitus myös poistuu, eli karanteenia ei enää rokotettujen osalta vaadita.  Matkustajien suositellaan tekevän omatoimisesti kotitestin 5. matkapäivänä. Thaimaa vaatii pakollisen matkavakuutuksen, joka kattaa sairaskuluja 10.000 US$ saakka.  Värikäs ja eläväinen Thaimaa on yhdistelmä eksoottisuutta, ihmisten ystävällisyyttä ja rehellisyyttä..

Lue lisää