Ajankohtaista

Thaimaa matkustus 2021

Täysin rokotetuille suomalaisille ovat seuraavat kohteet avoinna Thaimaassa:   Phuket, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, Krabi (matkayhdistelmässä Phuket-Krabi), Phang Ngan provinssi (matkayhdistelmässä Phuket – Phang-Nga) 1.10. Lähtien Krabilla avataan matkailijoille Klong Muang ja Thap Khaek Thaimaan tilanne tänään  Sen jälkeen kun Phuket avattiin matkailijoille heinäkuussa 2021, on matkustajille tehdyissä testeissä havaittu vain 10 koronatartuntaa (yli..

Lue lisää

Lomamatkat 2021

Malediivit Malediivien parhaimpiin kuuluvissa kohteissa, Lily Beach ja Heritance Aarah, voit vielä 2021 viettää lomamatkan, joka saa unohtamaan turhat paineet! Matka Malediiveille sujuu mukavasti yhdellä koneen vaihdolla.  Varaa matkasi ennen 30.9. niin saat upeat edut Heritance Aarah -lomakohteessa Palkitut ravintolat Mahdollisuus nostaa majoitusluokka korkeampaan ilman lisämaksuja Yli 6 yötä majoittuville 4 retkeä ilman lisämaksua Varaa..

Lue lisää

Terveysturvallinen Kamalaya Koh Samuilla

Hotellissa on erilaisia wellness– ja holistisia ohjelmia, detox-, stressinhoito-, joogaohjelmia. Terveellistä ruokaa ja tasokkaita hoitoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hotellilla on ravintola ja kahvila, jotka tarjoilevat terveellistä, holistista ruokaa. Myös ihania thaimaalaisia ruokaelämyksiä ja viiniä on tarjolla niille, jotka eivät ole kuurilla. Hotellin spa tarjoaa hyvin erityyppisiä hoitovaihtoehtoja yli 70 eri lääketieteen suuntauksia edustavan ammattilaisen voimin. Moderni..

Lue lisää

Phuketin ”hiekkalaatikko” aukeaa

Matkailu on sallittua viranomaisten hyväksymistä maista, joihin myös Suomi kuuluu. Täysin rokotettu matkustaja välttää kahden viikon karanteenin tekemällä koronatestin ennen lentoa sekä kahdesti Phuketiin saapumisen jälkeen. Phuket Sandbox toimii alkusoittona Thaimaan laajemmalle avautumiselle. Jos rokotukset on jo saatu ja mielit takaisin kauniiseen Thaimaahan ensimmäisten joukossa – ota yhteyttä. Me huolehdimme säännösten viidakosta puolestasi ja varmistamme..

Lue lisää

Mauritius aukeaa!

Kyllä tätä onkin odotettu! Mauritius on vihdoin 1. lokakuuta alkaen aukeamassa matkailulle, oltuaan suljettuna puolitoista vuotta. Kaikkien rajoitusten odotetaan poistuvan lokakuussa, ja matkailun jatkuvan normaalisti. Mauritius on vuosien ajan ollut yksi Helin Matkojen suosituimmista kohteista. Eikä suotta- me tunnemme Mauritiuksen! Mauritius on myös yhtiömme perustajan Heli Rajamäen kotipaikka, joten olemme Mauritiuksella aina lähellä. Joko paikan..

Lue lisää

Terveysturvallinen ja vastuullinen matkailu Silversealla

Silversea vie sinut kauneimmille vesille ja mielenkiintoisimpiin satamiin. Täällä lomapäiväsi voi koostua viininmaistelusta, golf-puttailusta, luennoista tai mielenkiintoisista retkistä. Kaikki sisältyy hintaan, ensimmäisestä samppanja lasillisesta gourmet-ruokaelämyksiin ja butler-palveluun. Terveysturvallisuus (post-Covid maailmassa): Silversean tärkein prioriteetti on aina ollut turvata matkustajien, miehistön ja vierailtavien yhteisöjen terveys ja turvallisuus. Royal Caribbean Group, johon Silversea kuuluu, on perustanut Healthy Sail-paneelin..

Lue lisää

Uudet rajaohjeet: kaksi koronarokotusta saaneiden ei tarvitse käydä testissä maahantulopisteessä

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos THL on 10.06.2021 päivittänyt maahantulopisteiden terveysviranomaisille suunnattua ohjetta maahantulosta. Ohjeessa kerrotaan, milloin maahantulopisteellä ei tarvitse käydä koronatestissä. Ohjeen mukaan täyden koronarokotesarjan saaneen matkustajan ei vastedes tarvitse käydä koronatestissä maahantulopisteellä, jos on vähintään kaksi viikkoa aiemmin saanut viimeisimmän rokotteen. Testiin ei myöskään ohjata matkustajaa, joka on parantunut covid-19 taudista viimeisen kuuden kuukauden..

Lue lisää

Terveysturvallisesti Seychelleille

Seychellit sijaitsevat Intian valtameressä ja lähimpään naapurivaltioon on matkaa yli 1000 kilometriä. Nämä ainutlaatuiset paratiisisaaret ovatkin olleet jo kauan yksilöllistä luontomatkailua ja laatua arvostavien matkailijoiden suosiossa paitsi luonnonkauneutensa myös ihastuttavan ”syrjäisen” sijaintinsa vuoksi. Tässä trooppisessa kohteessa turvavälit hoituvat lähes itsesään. Jos kaipaat rauhaa ja avaruutta on Seychellit oiva kohdevalinta. Tutustu informatiiviseen videoon terveysturvallisesta matkustamisesta Seychelleille korona-aikana…

Lue lisää