Montenegro

Montenegro

Pienestä koostaan huolimatta Montenegro hurmaa matkustajan monipuolisuudellaan. Montenegro on Adrianmeren rannikkoa parhaimmillaan; postikorttimaisia rantoja, dramaattisia vuoristoja, safiirinsinisiä järviä sekä historiallisia kaupunkeja.

Keskiaikaiset kaupungit kapeine kujineen tarjoavat matkaajille loputtomasti tutkittavaa. UNESCOn maailmanperintölistaan kuuluva Kotor on maan kuuluisimpia kohteita. Kotorinlahdelle avautuva maisema on ikoninen; valokuvauksellinen vanhakaupunki lepää sinisen lahden syleilyssä, jota reunustaa vuoristo.

Montenegro tarjoaa runsaasti elämyksiä myös luonnon ystäville. Maa pitää sisällään viisi kansallispuistoa, joihin voi tutustua esimerkiksi vaeltamisen ja koskenlaskun merkeissä.

Bosnia-Hertsegovinan rajan tuntumassa sijaitseva Durmitorin kansallispuisto on upea retkikohde mahtavine kanjoneineen ja korkeine vuorenhuippuineen. Biogradska Goran kansallispuistossa vieraileva pääsee samoilemaan koskemattomassa ikimetsässä. Osa puiston puista on kurotellut kohti taivasta yli tuhannen vuoden ajan!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.