Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lankan kauneus läikkyy yli äyräiden. Pienestä koostaan huolimatta maa tulvii kulttuurinähtävyyksiä, vehreää luontoa ja villieläimiä leopardeista valaisiin. Paikallisten vieraanvaraisuus – ayubowan – on omaa luokkaansa.

Trooppista saarta reunustavat kauniit hiekkarannat, joista useimmat ovat edelleen luonnonrantoja. Sisämaan luonto vaihtelee vehmaista viidakoista sumuisiin kukkuloihin, viidakoissa samoilevat niin norsut kuin leoparditkin. Teeviljelmille vievien serpentiiniteiden varsilla värikkäät buddhalaiset rukousliput lepattavat kevyessä tuulessa.

Sijainti tärkeiden kauppareittien varrella on tuonut tälle kyyneleen muotoiselle saarelle vierailijoita jo pitkään. Saarella onkin paljon vanhoja raunioita, buddhalaisia muistomerkkejä sekä entisten (portugalilaisten, brittiläisten ja hollantilaisten) siirtomaaisäntien vaikutteita. Vaikutteet yltävät myös srilankalaiseen keittiöön, jossa yhdistetään taitavasti mausteita, eksoottisia hedelmiä ja muita makuhermoja kutkuttavia aromeja.

Kirsikkana kakun päällä Sri Lankan matkan voi yhdistää mainiosti Intian valtameren paratiisirantojen helminauhaan, Malediiveihin.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.