Japani

Japani

Japani on kiehtova kontrastien maa.

Kauniita saaria, suurkaupunkien värivaloja, ikiaikaisia perinteitä ja huikea luonto. Japani on maa, jossa modernius ja perinteet kohtaavat täysin uniikilla tavalla. Lopputuloksena on kohde, joka tarjoaa omanlaisiaan ihmeitä jokaiselle matkaajalle.

Japanin suurin vetonaula on sen hämmästyttävän monipuolinen kulttuuri. Historiallisen Naran kaupungin seesteisiltä temppeleiltä värikkäillä neonvaloilla valaistuun Tokioon siirryttäessä mieleen herää kysymys; ovatko nämä kaupungit tosiaan samassa maassa?

Japanilla on tapana jättää vierailijansa sanattomaksi ihastuksesta – oli kyseessä sitten kulttuurintäyteinen kaupunkikierros Osakassa, lasketteluloma Naganossa, kirsikankukkien väriloiston ihailu Kiotossa tai mikä tahansa niiden väliltä.

Paras tapa kokea Japani on useamman eri kohteen kombinaatio, eli yhdistelmämatka. Maan kiertäminen onnistuu näppärästi moderneja luotijunia hyödyntäen tai omatoimisesti vuokra-autolla ajellen.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.