Oseania

Oseania

Kiehtova Australia sekä tarunhohtoinen Uusi-Seelanti ovat molemmat erittäin monipuolisia matkakohteita!

Lähde tutustumaan näihin kiehtoviin maihin, niiden erilaiseen luontoon, eläimiin, ihmisiin ja rentoon elämäntyyliin. Koe kengurut, sademetsät, Suuri Valliriutta sekä erämaa Australiassa sekä Uuden-Seelannin huikeat maisemat, ikiaikaiset perinteet ja kulttuurin.

Kohteet sopivat hyvin yhdistettäväksi keskenään, vaikka kummassakin itsessään riittää tarpeeksi näkemistä ja tekemistä useammallekin lomalle!

Näiltä sivuilta löydät Australian ja Uuden-Seelannin eri alueiden luonnehdintoja, joiden pohjalta voit aloittaa loman suunnittelun. Rakennamme matkasi toiveiden mukaan!

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Australia

Australia

Australia

Miellyttävän mukavia kaupunkeja. Puuterirantoja ja koralliriuttoja. Sademetsää ja kuivaa Outback-erämaata. Koalat, kengurut, wallabyt ja luonnon koko kirjo. Viinitarhoja ja rento keittiö. Surffilautoja ja bumerangeja, hyväntuulisia ihmisiä. 

Lue lisää
Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti

Auringossa kylpeviltä rantahietikoilta jättimäisille jäätiköille. Uusi-Seelanti on jännittävä matkakohde, jossa on tilaa tutustua rauhassa taianomaiseen luontoon.

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.