Häämatkat

Hiekkarantaan lyövät aallot, tuulessa huojuvat palmut ja vain te kaksi.

Häämatka on elämän tärkeimpiä ja mieleenpainuvimpia matkoja. Unohtumattoman hääpäivän jälkeen juhlahumua on mukava jatkaa yhdessä valitsemassanne matkakohteessa. Häämatkakohteita on niin monenlaisia kuin pariskuntiakin; aina rantalomakohteista ja paratiisisaarista suurkaupunkeihin.

Olemme poimineet häämatkavalikoimaamme romanttisia, hääpareille sopivia kohteita ja hotelleja. Tutustu myös Loma kahdelle– kohdevalikoimaamme!

Halutessasi voit myös yhdistää useamman kohteen muovataksesi unelmien häämatkan; monipuolinen USA ja aurinkovarma Karibia tarjoavat loputtomia kiehtovia matkayhdistelmiä.

Intian Valtameren hurmaava saarivaltiokolmikko Mauritius, Malediivit ja Seychellit ovat Helin Matkojen suosituimpia häämatkakohteita. Etenkin Mauritius on tunnettu hääparien piloille hemmottelusta – häämatka-alennukset ovat loistavia ja erityiskohtelu on taattu.

Beachcomber Hotels on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jota suosittelemme lämmöllä. Suosikkejamme Mauritiuksen häämatkalle ovat etenkin ylellinen Trou Aux Biches ja vain aikuisille suunnattu Victoria for 2.

Myös Euroopasta löytyy huikeita kohteita avioliiton satamaan purjehtimiseen; iki-ihana Kreikka, kulinarismin ja historian kehto Italia, sekä tyylikäs Ranskan Riviera.

Ensimmäinen askel kohti häämatkan suunnittelua alkaa tarjouspyynnön täyttämisellä – rakennetaan yhdessä unelmienne matka!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.