Tervetuloa Helin Matkoille! Tutustu matkatarjontaamme ja varaa oma matkasi.

Helin Matkat toteuttaa räätälöidyt matkat kaikkialle maailmaan!

Helin Matkat on erikoistunut räätälöityihin matkoihin maailman jokaiseen kolkkaan. Suunnittelemme jokaisen matkan kanssasi ja toiveitasi kuunnellen alusta loppuun. Meille on sydämen asia toteuttaa matkaunelmasi!

Esimerkkimatkamme ovat muokattavissa ja räätälöitävissä –  voit itse valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohdeyhdistelmät.

Matkat- sivulta löytyvät matkaesimerkkimme ovat hinnoiteltu matalan sesongin hintojen mukaisesti. Hinnat ovat laskettu kahden henkilön majoittuessa kahden hengen huoneessa, ellei toisin ole mainittu.

Tutustu matkaesimerkkeihin, inspiroidu ja lähetä tarjouspyyntö!

Alue
Matkateema

Tutustu alueisiin

Aasia

Aasia

Aasia

Aasiassa pääset kokemaan maailman vanhimmat kulttuurit, kiehtovan arkkitehtuurin, mykistävän kauniin luonnon, kielen mukanaan vievät herkut ja ystävälliset paikalliset; värikäs Aasia tarjoaa jokaiselle jotakin.

Lue lisää
Afrikka

Afrikka

Afrikka

Katse tähyää auringossa kylpevän savannin hiljaisuudessa. Afrikka hemmottelee kävijäänsä ainutkertaisilla kokemuksilla, joita ei muualta löydy.

Lue lisää
Amerikka

Amerikka

Amerikka

Alaskan jäätiköiltä Argentiinan Patagoniaan ja Chilen Kap Horniin. Sykkiviä metropoleja ja kirkkaita valoja. Kymmeniä värikkäitä kulttuureja ja makuhermoja hemmottelevia keittiöitä. Luonnon käsittämätöntä kauneutta ja lajirikkautta. Sitä ovat kahdelle mantereelle levittäytyvät Amerikat, joilla on monet kasvot.

Lue lisää
Eurooppa

Eurooppa

Eurooppa

Euroopassa on osattu mukavan lomailun taito jo vuosisatojen ajan. Kiehtovia kohteita, kieliä ja kulttuureja sekä voimaannuttavia tunnelmia riittää, haluatpa vaellella Skotlannin ylämailla, napata adrenaliinit talteen liitovarjoilemalla Alppien hulppeissa maisemissa tai tuijotella kiireettä kimmeltelevään, turkoosiin horisonttiin kreikkalaisella saarella. Perfetto.

Lue lisää
Intian valtameri

Intian valtameri

Intian valtameri

Intian valtameren kohteet tunnetaan kirkkaista ja turkooseista vesistä, tasokkaista majoituksista (vedenpäällisistä villoista rantabungaloweihin), ensiluokkaisesta palvelusta, rennosta saarielämästä, leppoisista merituulista, pehmoisista aalloista, hellivästä auringonlämmöstä ja runsaista aktiviteettimahdollisuuksista. 

Lue lisää
Karibia

Karibia

Karibia

Karibian lämmin turkoosi meri, valkohiekkaiset palmurannat ja lempeä tuuli. Vehreät viidakot, Karibialaiset rytmit, värikkyys, sokeriruokoplantaasit ja vedenalainen elämä – Karibialla on todella paljon tarjottavanaan.

Lue lisää
Lähi-Itä

Lähi-Itä

Lähi-Itä

Arabian niemimaa ja sitä ympäröivät valtiot tarjoavat lomailijalle kulttuuria, merta, hiekkaa, ostoksia ja luksushotelleja.

Lue lisää
Oseania

Oseania

Oseania

Lähde tutustumaan näihin kiehtoviin maihin, niiden erilaiseen luontoon, eläimiin, ihmisiin ja rentoon elämäntyyliin. Koe kengurut, sademetsät, Suuri Valliriutta sekä erämaa Australiassa sekä Uuden-Seelannin huikeat maisemat, ikiaikaiset perinteet ja kulttuurin.

Lue lisää
Tyynenmeren saaret

Tyynenmeren saaret

Tyynenmeren saaret

Tyynenmeren saaret ovat kautta aikojen lumonneet ihmisiä. Kirjoissa ja elokuvissakin alue kuvataan romanttisena ja tarunhohtoisena.

Lue lisää