Tyynenmeren saaret

Tyynenmeren saaret

Tyynenmeren saaret ovat kautta aikojen lumonneet ihmisiä. Kirjoissa ja elokuvissakin alue kuvataan romanttisena ja tarunhohtoisena.

Saaren valitseminen Tyynenmeren lomallesi voi olla vaikea päätös, sillä kaikki tarjoavat jotain erityistä ja ainutlaatuista. Auringonsuutelemat rannat sekä kimaltelevat turkoosit laguunit löydät joka saarelta.

Pitkiä lentoja ei kannata säikähtää, lupaamme että se on sen arvoista! Helpottaaksesi hieman matkantekoa suosittelemme pysähdystä päiväksi tai pariksi Los Angelesin elokuvamaisemiin tai kenties Kauko-idän kirkkaiden valojen alle.

Tyynenmeren saaret soveltuvat täydellisesti yhdistettäväksi Uuden-Seelannin ja Australian kiertomatkoihin sekä maailmanympärimatkoihin.

Kysythän meiltä ehdotelman Ranskan Polynesian saarille esimerkiksi Bora Boralle, Fidzille, Cookinsaarille tai vaikkapa Vanuatulle.

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Ranskan Polynesia

Ranskan Polynesia

Ranskan Polynesia

Ranskan Polynesia tunnetaan tyynistä sinisistä laguuneista, lempeän tuulen tahdissa huojuvista palmupuista, lumoavista valkohiekkaisista rannoista, merenalaisesta elämästä, maailman parhaista sukellusmahdollisuuksista, sykähdyttävän kauniista luonnosta ja huumaavasta vaniljan tuoksusta.

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.