Kroatia

Kroatia

Leppoisa ilmasto, kaunis luonto ja kristallinkirkas meri yhdistettynä historiallisiin nähtävyyksiin, sekä kulinaarisiin elämyksiin tekevät Kroatiasta mahtavan monipuolisen lomakohteen.

Tunne historian havina elämää sykkivässä Splitin satamakaupungissa ja sukella Game of Thrones– sarjan kulisseihin Dubrovnikin tunnelmallisilla mukulakivikaduilla. Täällä voit ikuistaa itsesi kuuluisalla rautavaltaistuimella!

Suosikkikohteita rauhallisempi Pula on mielenkiintoinen käyntikohde historiallisine nähtävyyksineen – Rooman valtakunnan aikainen, hyvin säilynyt amfiteatteri on kaupungin komein nähtävyys.

Nauti lumoavasta luonnonkauneudesta Krkan kansallispuistossa, joka tunnetaan mahtavista vesiputouksistaan. Kroatia on nappivalinta myös rantalomailua rakastavalle. Saarihyppely on loistava tapa tutustua alueen parhaisiin rantoihin.

Lähde oman elämäsi löytöretkelle Marco Polon synnyinsijoille Korčulan saarelle tai nauti rantaelämästä Brač– saaren Euroopan kauniimmaksi äänestetyllä Zlatni Rat– rannalla.

 

 

 

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.