Kroatia

Kroatia

Leppoisa ilmasto, kaunis luonto, kristallinkirkas meri yhdistettynä kulttuuriin ja kulinaarisiin kokemuksiin tekevät Kroatiasta mieluisan lomakohteen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi viininmaistajaiset Krkissä ?

Tunne historian havinaa Unescon maailmanperintökohteissa Splitissä ja Dubrovnikissa, joissa pääset myös kävelemään Game of Thrones tunnelmissa tai vieraile viehättävällä Istrian niemimaalla ja tutustu Pulan roomanaikaiseen amfiteatteriin ja alueen hyvin säilyneisiin historiallisiin raunioihin.

Nauti lumoavasta luonnonkauneudesta ja koe Kroatian viehättävät saaret ja luonnonpuistot vuorineen ja vesiputouksineen.

Kroatiassa riittää myös rantakohteita. Saariakin on yli tuhat, joten saarihyppely on erinomainen tapa tutustua maahan. Käy esimerkiksi Korčula saarella, josta Marco Polon sanotaan olevan lähtöisin. Brač saarella sijaitseva Zlatni Rat on puolestaan useasti valittu yhdeksi Euroopan kauneimmista rannoista.

Jos kiinnostuit Kroatiasta, otathan yhteyttä

 

 

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.