Arabiemiraatit

Arabiemiraatit

Torniarkkitehtuuria, autiomaata, luksushotelleja, ostoksia, rantoja, kulttuuria: Dubai on mielenkiintoinen sekoitus itää ja länttä!

Superlatiivien Dubai, kaiken tulee olla suurinta, korkeinta, nopeinta. Dubaista on nopeasti tullut vetovoimainen turistikohde. Se on lyhyen matkan päässä, ilmasto on lämmin, ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset ja erilaisia aktiviteetteja löytyy myös runsaasti. Suosittelemme sinulle sopivan hotellin kaupungista tai rannalta toiveidesi mukaan.

Voit kokea aavikon tunnelmaa esimerkiksi Bab Al Shams Desert Resort– hotellissa, joka paljastuu laskevan auringon hämyssä hiekka-aavikolla kuin muinainen linnoitus historian lehdiltä. Linnoitustyyliin keitaaseen rakennettu hotelli tarjoaa hienon elämyksen.

Jos kaipaat rauhaa ja tilaa, vietä ylellinen loma Oberoi Al Zorah- hotellissa, joka sijaitsee luonnonkauniilla alueella, upeine rantoineen, n. 30 minuutin ajomatkan päässä Dubaista.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.