Australia

Australia

Miellyttävän mukavia kaupunkeja. Puuterirantoja ja koralliriuttoja. Sademetsää ja kuivaa Outback-erämaata. Koalat, kengurut, wallabyt ja luonnon koko kirjo. Viinitarhoja ja rento keittiö. Surffilautoja ja bumerangeja, hyväntuulisia ihmisiä. Australian eri alueet tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ja viiden tähden maisemia laidasta laitaan ja vähän laidan ylikin. Australia pysäyttää.

Monessa kohtaa allensa kannattaa ottaa vuokra-auto, jolla voi huristella menemään mielensä mukaan. Jos kaipaat mahdollisuutta kiireettömään kaupunkilomaan, kannattaa kokka suunnata kohti sävähdyttävän kaunista Sydneytä: oopperatalo ja kulttuuria, viihtyisä satama-alue ja mahtavia ravintoloita. Uupuneet shoppailujalat voi upottaa rannan valkoiseen hiekkaan.

Queenslandissä kaupunkielämää edustavat Brisbane ja Cairns. Alueen rannikkoa myötäilevä, valtava Iso valliriutta on snorklaajien, sukeltajien sekä pikkusaarten ystävien paratiisi. Täydellinen lomakohde unelmarantoineen on myös Port Douglas täällä Iso valliriutta kohtaa maailman vanhimman sademetsän Daintree National Parkissa. Kansallispuistoa ympäröivät kirkasvetiset joet, vehreä sademetsä, vesiputoukset ja lajirikas koralliriutta pullistelevat elämää. Liikuttavat kohtaamiset kenguruiden ja koaloiden kanssa jäävät mieleen.

Visiittiin kannattaa sisällyttää aboriginaalien pyhä paikka, kalliomuodostelma Uluru, joka kohoaa uljaana keskellä kameleiden ja dingojen hallitsemaa Outback-erämaata keskisessä Australiassa.

Jos puolestaan kaipaat autioita rantoja ja poukamia, häikäisevän kauniita maisemia, luonnonpuistoja eläimineen, järviä ja vuoria sekä tasokkaita viinitiloja ja mukavia boutique-hotelleja, on roadtrip Eteläisen Australian ja Victorian halki oikea valinta.

Ikoninen ajoreitti, Great Ocean Road, kulkee tyylikkäästä Melbournesta gourmet-pääkaupunki Adelaideen. Pittoreskin ajoreitin varrella ikkunassa vilisee kullansävyisiä hiekkarantoja ja viehättäviä rantakyliä, kalkkikivijyrkänteitä ja rannassa kohoavat kalkkikivipaadet 12 apostolia, Blue Mountainsin pikkukylät, sademetsää ja pirskahtelevia vesiputouksia. Piipahtaa voi myös Barossan viinialueella.

Australia on mahdottoman suuri ja kaunis. Mantereen mittasuhteet mykistävät, eikä kaikkea millään ehdi yhdellä kertaa. Siitä saakin täydellisen syyn palata.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.