Safari- ja luontomatkat

Safarimatkat keskittyvät suurimmaksi osaksi Afrikan maihin, toki niitä on muuallakin esim. Sri Lankassa. Safari voi olla useamman safarilodgen yhdistelmä ja majapaikkojen välit mennään autokyydillä tai pikkukoneilla. Osassa majapaikoista on ikäraja turvallisuussyistä, mutta tarjolla on myös paljon perheystävällisiä safareita perhehuoneineen. Kohtaamiset villieläinten kanssa, värikäs lintumaailma, aistikkaat safarimajoitukset ja ihmeellinen luonto jättävät leiman jokaisen sydämeen!

Huikeita luontomatkaelämyksiä kokee varmasti aina safareilla ja kaunista luontoa, patikointia ja retkeilyä on tarjolla laajasti ympäri maailmaa. Muutamia esimerkkejä luontomatkailusta mm Uusi-Seelanti, Australia, Sri Lanka, Seychellit, Kroatia, Havaiji. Luonnon monimuotoisuus on hämmentävää: lumipeitteiset vuoret, vuonot, sademetsät, savannien karuus, meren eri sävyt, ihmeelliset kasvit ja kukat.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.