Martinique

Martinique

Vehreä Martiniquen saari elää majesteettisen Mont Pelée– tulivuoren varjossa.

Luonto onkin saaren valttikortti; vuorten, värikkään kukkaloiston ja sademetsien kuorruttama saari on reunustettu toinen toistaan upeammilla hiekkarannoilla. Martiniquen kuuluisin ranta, Grande Anse des Salines tunnetaan valokuvauksellisen kallistuneista palmupuistaan – täällä maisema on kuin suoraan postikortista.

Mustahiekkaisella Anse Couleuvre– rannalla pääset tähyilemään Mount Pelée– tulivuorta nauttiessasi rauhallisesta rantapäivästä – lyhyen patikkareitin päässä sijaitseva ranta on yksi saaren parhaiten varjelluista salaisuuksista!

Martiniquen luonto häikäisee myös pinnan alla ja saarta ympäröivät hyväkuntoiset koralliriutat houkuttelevat puoleensa snorklaajia ja sukeltajia. Saari on etenkin hylkysukeltajan mieleen – täällä voit sukeltaa tutkimaan 14 hylkyä!

Fort-de-France on saaren värikäs pääkaupunki, joka henkii aitoa karibialaista tunnelmaa. Ranskalle kuuluvalla saarella myös eurooppalaisuus on vahvasti läsnä – valuuttanakin toimii vanha tuttu euro!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.