Afrikka

Afrikka

Katse tähyää auringossa kylpevän savannin hiljaisuudessa. Afrikka hemmottelee kävijäänsä ainutkertaisilla kokemuksilla, joita ei muualta löydy. Hengitä syvään, sillä safarit ovat luksusta kaikille aisteille ensiluokkaisista leirimajoituksista villieläinten kohtaamiseen lähietäisyydeltä. Sanat jäävät pieniksi, jokin liikahtaa sisällä.

Auringonnousu Kilimanjaron lumipeitteisellä huipulla. Kuumailmapallosafari Serengetin loputtomien tasankojen yllä, horisontissa kangastuksina lainehtiva lämpö. Keskelle luonnonpuistoa tai joenuomaan katettu kuohuviiniaamiainen. Safarilla kuljet pitkin avointa savannia ja seuraat eturivissä villieläimiä, jotka ovat läsnä kaikkialla – joka puolella on jalanjälkiä, painunutta ruohoa lepopaikassa, synkassa soivaa piipitystä ja viserrystä, rasahduksia ja muita ihmeellisiä ääniä. Vilkkaan safaripäivän kruunaa sundowners-cocktailit oranssina hehkuvan auringonlaskun aikaan, minkä jälkeen nukahdat Afrikan tähtitaivaan alle luonnonäänien soittolistan soidessa taustalla.

Afrikkalainen vieraanvaraisuus kumpuaa suoraan sydämestä. Monikulttuuriset perinteet ja historia, luonnon hiljentävä kauneus, ihmeelliset värit ja ilmassa kilpaa leijailevat uudet tuoksut. Mittasuhteet mykistävät ja palauttavat olennaisen äärelle. Kotiin palaa uusi ihminen.

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka

Matkakohteena Etelä-Afrikka on kuin runsaudensarvi, josta pulpahtaa esiin toinen toistaan kiehtovampia vaihtoehtoja – pökerryttävän kauniita luonnonpuistoja villieläimineen, mukavia kaupunkeja, erinomaista ruokaa ja viinitiloja, golfkenttiä, roadtrippejä, ylellisiä höyryjunamatkoja.

Lue lisää
Kenia

Kenia

Kenia

Auringon kirkkaus saa silmät sirrille. Kenia on auringonvaloa ja villielämiä loputtomilla savanneilla sekä merta kilometrien pituisilla rannoilla. Päiväntasaajalla sijaitsevan maan luonto palkitsee kävijän dramaattisella kauneudellaan ja monimuotoisuudellaan avoimilta ruohotasangoilta trooppisiin sademetsiin ja lajirikkaisiin koralliriuttoihin.

Lue lisää
Tansania

Tansania

Tansania

Kilimanjaron lumipeitteisiltä huipuilta Serengetin villieläinten hallitsemille tasangoille ja Sansibarin hiekkarannoille – matka Tansaniaan jää mieleesi lähtemättömästi, olitpa Afrikassa ensikertalainen tai kokenut konkari! 

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.