Thaimaa

Thaimaa

Värikäs ja eläväinen Thaimaa on yhdistelmä eksoottisuutta, ihmisten ystävällisyyttä ja rehellisyyttä sekä monipuolisuutta ja helppoutta. Maa tunnetaan kaukomatkailijoiden rantalomakohteena, josta löytyy kymmenittäin paratiisirantoja ja saaria.

Thaimaassa loman voikin helposti viettää aurinkovarjon alla lekotellen, mutta maa on myös aktiivimatkailijan ja shoppailijan unelmakohde.

Thaimaan kullanhohtoiset rannat, turkoosi vesi ja lempeässä tuulessa huojuvat palmut luovat olosuhteet unelmalomalle. Tunnetuimpia rantakohteita ovat muun muassa Phuket, Koh Samui, Krabi ja Koh Lanta

Vilkkaiden rantakohteiden ohella Thaimaasta löytyy myös seesteisiä saariparatiiseja, kuten Phang Nga- lahdella sijaitseva Koh Yao Yai. Täällä voit istahtaa kookospalmun alle nautiskelemaan ympäröivästä hiljaisuudesta ja levollisesta elämänmenosta – Koh Yao Yailla ei kellään ole kiire mihinkään.

Bangkok ei nuku koskaan. Miljoonakaupunki on sekoitus värejä, ääniä ja tuoksuja. Seikkailua tuktuk-taksilla, retkiä ja eksoottisia ruokaelämyksiä. Kultaisena kimmeltäviä temppeleitä, vilkkaita markkinoita ja ihmisvilinää – kaupungin syke saa pään pyörälle, ennen kuin siihen tottuu.

Hieman tuntemattomamman Pohjois-Thaimaan tunnelma on omanlaisensa. Alueen helmi, Chiang Mai, houkuttelee matkailijaa ympäröivän maaseudun kauneudella ja ylväillä temppeleillään, joista tunnetuin on enkelten vuori Doi Suthep. Kaupungissa on myös erinomaiset golf-kentät.

Vaikka Thaimaa onkin matkaajien kestosuosikki, se on osannut säilyttää kiehtovan viehätyksensä ja kykynsä yllättää, kerta toisensa jälkeen. Kutkuttavan herkullinen ruoka, lämpimästi hymyilevät ihmiset ja kerrassaan täydellinen sää. Niistä on Thaimaa tehty.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.