Soolomatkat

Oletko koskaan ajatellut, että matkalle voi lähteä myös yksin? Soolomatkailu on mahdollista ja se on sekä hauskaa että turvallista.

Sopivaa matkakumppania voi olla joskus hankala löytää, koska ihmisillä on eri elämäntilanteet, eri kiinnostuksen kohteet ja erilainen arvoasteikko matkustamiseen liittyen. Soolomatkalla saat itse päättää kohteen, hotellin, budjetin, ajankohdan ja kaiken matkaasi liittyen. Älä turhaan jää odottamaan sopivaa matkakumppania, toteuta omat matkaunelmasi rohkeasti!

Matkan voi toteuttaa reppureissaten tai siten, että kaikki yksityiskohdat on mietitty ja hiottu täydellisyyteen ennen matkaa, valinta on sinun.

Perhoset vatsassa ovat vain hyvästä. Muista, että Helin Matkojen matkalla, sinulla on tukena oma Heliläinen koti-Suomessa, samoin kuin matkakohteessa paikallinen yhteistyökumppanimme.

 

Lue Helin Matkojen Marikan matkakokemuksia soolomatkalta Thaimaahan.

Alla olemme listanneet esimerkkejä, jotka sopivat erinomaisesti soolomatkailijalle. Esimerkkien hinnat perustuvat kahden hengen matkalle, kysy hinta soolomatkalle matkasuunnittelijaltamme.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Perhematkat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat
10 yötä
alk. / hlö
3 995 €
Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Soolomatkat
7 yötä
alk. / hlö
1 890 €
Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat Soolomatkat
7 yötä
alk. / hlö
2 740 €
Intian valtameri / Malediivit /

OBLU SELECT Lobigili

Loma rakkauden saarelle Malediiveilla! Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa saat nauttia yksityisyydestä, rauhasta ja kristallinkirkkaista vesistä.

Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat Soolomatkat
7 yötä
alk. / hlö
3 580 €
Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat
14 yötä
alk. / hlö
3 390 €
Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Rantalomat Soolomatkat
7 yötä
alk. / hlö
1 890 €
Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat Soolomatkat
7 yötä
alk. / 2hh
4 290 €
Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat Ystävien kesken
Lue lisää
Helin Helmet Häämatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Soolomatkat
7 yötä
alk. / hlö
4 395 €
Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat
7 yötä
alk. / hlö
2 435 €

Matkateemaan liittyvät tarinat

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.