Soolomatkat

Oletko koskaan ajatellut, että matkalle voi lähteä myös yksin? Soolomatkailu on kohisten nouseva matkailutrendi ja sen suosio vain kasvaa kasvamistaan. Matkustelusta ei kannata luopua vain, jos sopivaa matkaseuraa ei löydy – soolomatkailu voi olla parhaimmillaan todella vapauttava ja voimaannuttava kokemus.

Sopivaa matkakumppania voi olla joskus hankala löytää, sillä ihmisillä on eri elämäntilanteet, eri kiinnostuksen kohteet ja erilainen arvoasteikko matkustamiseen liittyen. Soolomatkalla saat itse päättää kohteen, hotellin, budjetin, ajankohdan – ilman kompromisseja. Älä turhaan jää odottamaan sopivaa matkakumppania, toteuta omat matkaunelmasi rohkeasti soolona!

Toteuta viimeisen päälle sinun näköisesi unelmaloma Helin Matkojen kanssa!

Perhoset vatsanpohjassa ovat vain hyvästä.

Lue Helin Matkojen Marikan matkakokemuksia soolomatkalta Thaimaahan.

Alla olemme listanneet esimerkkejä, jotka sopivat erinomaisesti soolomatkailijalle. Esimerkkien hinnat perustuvat kahden hengen matkalle, kysy hinta soolomatkalle matkasuunnittelijaltamme.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateemaan liittyvät tarinat

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.