Matkat ystäville Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat

Bali & Komodon kansallispuisto

Koe Balin lumoava kulttuuri ja Komodon kansallispuiston upea luonto!

Kiehtova Balin ja Komodon kansallispuiston yhdistelmämatka starttaa Balin Canggusta, joka tunnetaan saaren trendikkäimpänä rantakohteena. Canggun kylän pääranta, Batu Bolong on reunustettu rennoilla ja tyylikkäillä rantaklubeilla, sekä surffauskouluilla. Rannan aallot ovatkin omiaan surfaamisen opetteluun.

Matkaohjelman ehdoton kohokohta on Komodon kansallispuisto. Puisto sijaitsee Floresin saaren edustalla, jonne lentää Balilta noin tunnin verran.

Kuuluisimman asukkaansa, Komodovaraanin mukaan nimetty puisto koostuu kolmesta vulkaanisesta pääsaaresta ja lukuisista pienemmistä saarista. Rinca on UNESCOn suojelema saari, jossa asustelee maailman suurin komodovaraanipopulaatio. Padarin saaren merestä kohoavat kalliot lukeutuvat koko Indonesian ikonisimpien maisemien joukkoon.

Vaikka Komodon maisemat merenpinnan tasolla ovat kuvankauniit, on kansallispuisto parhaimmillaan pinnan alla. Komodon kansallispuisto paistattelee loistavan sukellus- ja snorklauskohteen maineessa. Puiston vesistöjen suurimpia tähtiä ovat paholaisrauskut, hait, suuret kalaparvet ja terveet koralliriutat.

11 päivän Indonesian loman viimeistelee kaksi yötä Balin Uluwatussa. Uluwatu on omiaan rentoon rantalomailuun; karun kauniit kalliorannat ovat kuin suoraan postikortista ja rantaterasseilta on hyvä tähyillä Balin kuuluisia auringonlaskuja. Uluwatun kuuluisin nähtävyys on kallion laella sijaitseva Tanah Lot– temppeli, jonka pihapiiriä asuttavat leikkisät apinat.

 

11 yötä
alk. / henkilö
5 025 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan + käsimatkatavara 8 kg
  • Lennot Bali – Flores – Bali
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 vrk Como Uma Canggu Standard Double- huoneessa
  • Majoitus 5 vrk Ayana Komodo Full Ocean View- huoneessa
  • Full day island hopping- retki Komodon kansallispuistossa (sisältää lounaan ja virvoitusjuomia)
  • Majoitus 2 vrk Alila Villas Uluwatu 1-bedroom Pool Villa- huvilassa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

COMO Uma Canggu on rennon tunnelman omaava ja ylellisyyttä henkivä hotelli Echo Beach– rannan aaltojen äärellä. Nauti täysin siemauksin Canggun rantatunnelmasta ja hotellin tasokkaista palveluista, kuten monipuolisista kylpylähoidoista ja COMO Beach Club– ravintolan terveellisistä herkuista. Hotellia reunustaa Canggun laaja ravintolatarjonta ja loistavat shoppailumahdollisuudet.

Elegantteja huoneita löytyy useassa huoneluokassa, Standard- luokkaa vastaavasta Canggu Room- huoneesta aina 400 neliömetrin huikeaan Como Penthouse- kattohuoneistoon.

Hienostunut Ayana Komodo sijaitsee Labuan Bajon kaupungissa, aivan Komodon kansallispuiston kynnyksellä.

Valitse suosikkisi kolmesta eri huonetyypistä – tyylikkäistä huoneista aukeaa maisemat merelle ja kansallispuiston saariston majesteettisiin vuorenhuippuihin. Huoneet ovat varusteltu suurin kylpyammein ja lasiseinän läpi voit ihailla merimaisemia vaahtokylvystä käsin.

Hotellin seitsemän ravintolaa ja baaria täyttävät vatsalaukkusi jokaisen haaveen. HonZEN– ravintolan japanilaiset herkut valmistuvat spektaakkelimaisesti silmiesi edessä, KISIK tarjoilee valikoiman tuoreita mereneläviä kauniiden merimaisemien äärellä ja Pool Bar– allasbaarissa herkutellaan maistuvilla tapaksilla kylmien juomien kera.

Vieraille on tarjolla useita erilaisia retkiä ja aktiviteetteja, kuten matkaohjelmaan sisältyvä Full day island hopping– retki. Retkellä pääset tapaamaan komodovaraaneja, sekä patikoimaan Padar– saaren kuuluisalle näköalapaikalle. Lisäksi retkeen sisältyy snorklausta kauniilta Pink Beach– rannalta käsin.

Hotellilta on mahdollista vuokrata erikokoisia veneitä ja jahteja omaan tilauskäyttöön. Näin päivän ohjelma on täysin sinun räätälöitävissäsi.

Uluwatun dramaattisilla kallioilla sijaitseva Alila Villas Uluwatu on Balin etelärannikon hotellien parhaimmistoa. Hotellin katseenkääntäjä on sen voimakas ja uniikki arkkitehtuuri, jota täydentää kallioita vastaan lyövät aallot.

Hotelli kunnioittaa Balin kiehtovaa kulttuuria ja se näkyy kaikissa Alilan palveluissa; ammattitaitoisten kokkien käsissä valmistuvat indonesialaiset perinneherkut ja kylpylän hoidoissa hyödynnetään balilaisia perinteitä, kuten sayang- hierontatekniikkaa.

Alilan jokainen huone on varusteltu näyttävällä infinity- altaalla ja viihtyisällä aurinkopedillä. Cliff Edge– huvilassa allas näyttää sukeltavan kallion reunalta suoraan mereen.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.