Italia

Italia

Italia ei tarvitse hirveästi esittelyitä, kun unelmoit luonnon kauneudesta ja rauhasta, meren päällä säkenöivästä auringosta, makuhermoja kutkuttelevista illallisista, rikkaasta historiasta ja kulttuuritarjonnasta, vilkkaista suurkaupungeista tai idyllisten pikkukaupunkien mukulakivikaduista. Maan alueilla on oma vahva kulttuuri-identiteettinsä, useilla oma kielensäkin.

Bella Italia. Historian, taiteen, arkkitehtuurin, makoisan ruoan ja henkeäsalpaavien maisemien Italia. Lähes jokaisella on siitä oma mielikuvansa: pizzaa ja tuoretta pastaa, käsillään joka suuntaan viuhtovia ja kovaan ääneen puhuvia italialaisia, kauniita vaatteita ja nopeita autoja, upeita merenrantoja, mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja. Puhumattakaan oliiviöljystä, juustoista tai gelato-jäätelöstä.

Menneiden valtakuntien historia, arkkitehtuuri ja taide ovat vahvasti läsnä ikuisen kaupungin Rooman Colosseumilla, Pantheonissa ja Espanjalaisilla portailla. Mittaamattoman arvokas kulttuuriperintö jatkuu Vatikaanin puolella. Välillä voi ottaa happea tekemällä retken järvien rannoille ja pienempiin kaupunkeihin, kuten Nemiin.

Taideaarteita, esimerkiksi Botticellin ja Da Vincin töitä, pääset ihailemaan Firenzessä. Italia mykistää myös gallerioiden ja museoiden ulkopuolella: Toscanan maaseutumaisemien viinitarhoissa ja konstailemattoman keittiön herkkujen äärellä kävijä myhäilee tyytyväisenä tuon tuosta. Italian luonto- ja kulttuurikohteet ovat myös jylhiä vuoristoja, paratiisimaisia merenrantoja, historiallisia pikkukyliä ja linnoja. Vastakohtaisuuksien Napoli hämyisine kujineen, Amalfin mykistävän kaunis rannikko mutkittelevine rantateineen ja Välimereen viettävät vuorenrinteet. Caprin sitruunapuiden katveesta Sisilian antiikin raunioille ja rosoisille kalliorannoille.

Italia räiskyy ja pursuaa elämää. Se on kuin persoonallisista alueistaan koottu palapeli ja matka sinne on joka kerta uusi suuri seikkailu.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.