Italia

Italia

Bella Italia. Historian, taiteen, arkkitehtuurin, makoisan ruoan ja henkeäsalpaavien maisemien Italia. Lähes jokaisella on maasta oma mielikuvansa: pizzaa ja tuoretta pastaa, käsillään joka suuntaan viuhtovia ja kovaan ääneen puhuvia italialaisia, kauniita vaatteita ja nopeita autoja, upeita merenrantoja, mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja. Puhumattakaan oliiviöljystä, juustoista tai gelato-jäätelöstä.

Menneiden valtakuntien historia, arkkitehtuuri ja taide ovat vahvasti läsnä ikuisen kaupungin Rooman Colosseumilla, Pantheonissa ja Espanjalaisilla portailla. Mittaamattoman arvokas kulttuuriperintö jatkuu Vatikaanin puolella. Kun kaipaat taukoa suurten kaupunkien sykkeestä, Nemin kaltaiset rauhalliset kylät tarjoavat hengähdystauon.

Taideaarteita, esimerkiksi Botticellin ja Da Vincin töitä, pääset ihailemaan Firenzessä. Italia on elämys kaikille aisteille. Ikoniset sypresseillä reunustetut hiekkatiet johtavat kumpuilevia maastoja pitkin Toscanan viinitilojen kilisevien lasien äärelle. Ruoan ystävä seuraa nenäänsä Napolin monissa pizzauuneissa tuoksuvien herkkujen ääreen. Mammia mia!

Dolomiittien jylhät vuoristot, Cervinian kilometrien mittaiset laskettelurinteet ja Amalfin rannikon värikkäiden rakennusten värittämät postikorttimaisemat. Caprin sitruunapuiden katveesta Sisilian antiikin raunioille ja rosoisille kalliorannoille. Tätä kaikkea ja paljon muuta on elämää räiskyvä Italia.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.