Intian valtameri

Intian valtameri

Intian valtameren kohteet tunnetaan kirkkaista ja turkooseista vesistä, tasokkaista majoituksista (vedenpäällisistä villoista rantabungaloweihin), ensiluokkaisesta palvelusta, rennosta saarielämästä, leppoisista merituulista, pehmoisista aalloista, hellivästä auringonlämmöstä ja runsaista aktiviteettimahdollisuuksista. 

Nauti lomasta ilman stressiä, aikaeroa ja pakollisia nähtävyyksiä. Heitä kengät nurkkaan, tunne lämmin hiekka varpaissasi ja antaudu hemmoteltavaksi.

Helin Matkoilla Intian Valtameren suosituimmat kohteet, Malediivit, Seychellit ja Mauritius ovat kaikki keskenään hyvin erilaisia. Olethan meihin yhteydessä, niin löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan unelmaloman.

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Malediivit

Malediivit

Malediivit

Kartalla Malediivit näyttävät tuhannesta trooppisesta paratiisisaaresta ja koralliatollista muodostuneelta helminauhalta. Pehmeän puuterihiekan valkoisuus ja kirkkaana välkehtivän meriveden turkoosi hämmentävät.

Lue lisää
Mauritius

Mauritius

Mauritius

Matkakohteena Mauritius tarjoaa vähän kaikkea: seikkailua, historiaa, hyviä ravintoloita, säväyttäviä paratiisirantoja ja värikästä menoa pinnan alla. Paikallisten iloinen olemus ja historian eri vaiheista jääneet lukuisat perinteet ihastuttavat. Suvaitsevaisuus ja monikulttuurisuus on täällä arkea.

Lue lisää
Seychellit

Seychellit

Seychellit

Jo löytöretkeilijöiden kerrotaan pitäneen paikkaa Edenin puutarhana heidän kulkiessaan Praslinin smaragdinvihreässä Vallée de Main laaksossa. Saaristoryhmä koostuu reilusta sadasta graniitti- ja korallisaaresta, joiden smaragdinvihreitä lehvästöjä ympäröivät valkoisena ja kultaisena hohtavat rannat ja kimmeltävä turkoosi merivesi.

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.