Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi on unelmien täyttymys! Sveitsistä löydät henkeäsalpaavat maisemat, kristallinkirkkaat järvet, vehreät niityt, eri sinisävyin värjätyn taivaan, Alppien majesteettiset vuoret, viehättävät alppikylät ja Euroopan kauneimpiin lukeutuvat kaupungit. 

Sveitsi tarjoaa upeat puitteet lomailulle ympäri vuoden. Kesäisin voit ihastella Sveitsin postikorttimaisemia lukuisilla patikointireiteillä, pysähtyä ihmettelemään luonnon kauneutta ja lukuisia vesiputouksia, kulkea niityn poikki pikku-Heidin jalanjäljissä ja pysähtyä fondue-lounaalle idylliseen alppikylään. Talvisin alppialue muuttuu Euroopan parhaimpiin lukeutuviin talviurheilukohteisiin ja lumihuippuiset vuoret tarjoavat erinomaiset puitteet laskettelulomalle.

Sveitsin kaupunkejakaan ei tule unohtaa. Geneve, Zurich, Lucerne ja Montreux tarjoavat unohtumattomia maisemia, rennon ilmapiirin, upeaa arkkitehtuuria ja kulttuuria sekä erinomaisen herkuttelijan paratiisin, maistathan raikkaita sveitsiläisiä viinejä, sveitsiläistä suklaata, fondueta ja raclettea.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.