Kaupunki­­lomat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Sveitsin kiertomatka

Tällä Sveitsin kiertomatkalla tulet kokemaan henkeäsalpaavat maisemat, kristallinkirkkaat järvet, vehreät niityt, eri sinisävyin värjätyn taivaan, Alppien majesteettiset vuoret, viehättävät alppikylät ja Euroopan kauneimpiin lukeutuvat kaupungit.

Kiertomatka alkaa Zurichista, jossa voit nauttia kansainvälisestä tunnelmasta ja ihastella kaupungin upeaa arkkitehtuuria ja kauneutta. Matka jatkuu järvien ja vuorien ympäröivään Lucernen idylliseen kaupunkiin, jossa voit nauttia kaupungin tunnelmasta tai lähteä patikointiretkelle upeaan ympäröivään luontoon.

Lucernesta matka jatkuu kohti Interlakea, täällä sinulla on erinomainen mahdollisuus nauttia pienen sveitsiläisen kylän idyllistä ja upeista maisemista, jotka avautuvat kahdelle järvelle ja vuoristoon. Alueella löytyy paljon erilaisia vaelluspolkuja, koskenlaskua ja paljon muuta.

Seuraava kohde on Montreux, joka tarjoaa upeat näköalat Geneve-järvelle ja vuoristoon. Voit tutustua lähistön viiniviljelyksiin, luontopolkuihin tai upeaan Château de Chillon- linnaan.

Matka päättyy hurmaavaan Geneveen. Geneven kansainvälinen kaupunki tarjoaa erinomaiset ravintolat, viinibaarit, upeita ostosmahdollisuuksia, rauhallisia kävelyretkiä postikorttimaisen kauniin Geneve-järven rannalla ja paljon muuta.

Lähde elämäsi upeimmalle matkalle Sveitsiin!

8 yötä
alk. / henkilö
2 685 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Autovuokraus (Ford Focus tai vastaava) 5 vrk, sis. tarvittavat vakuutukset 
  • Majoitus 2 yötä Zurich, sis. aamiainen
  • Majoitus 2 yötä Lucerne, sis. aamiainen
  • Majoitus 1 yö Interlake, sis. aamiainen
  • Majoitus 1 yö Montreux, sis. aamiainen
  • Majoitus 2 yötä Geneve, sis. aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Saapuminen Zurichiin. Siirtyminen omatoimisesti Helmhouse Swiss Quality– hotelliin. Loppupäivä on aikaa tutustua Zurichin kauniiseen kaupunkiin.

Helmhouse Swiss Quality

Seikkaile omatoimisesti koko päivä Zurichissa! Voit tutustua Zurichin vanhaan kaupunkiin, kävellä Bürkliplatzin järvi/rantapromenadilla, kävellä Lindenhof Hill– kukkulalle ihastelemaan maisemia, tutustumaan kaupungin moniin museoihin, putiikkeihin, kahviloihin ja ravintoloihin.

Nouda vuokra-auto Zurichistä. Matka jatkuu kohti Lucernea, ajomatka on n. 1 h. Majoittuminen viehättävään Cascada Boutique– hotelliin

Cascada Boutique

Tänään pääset tutustumaan Lucernen kauniiseen kaupunkiin, jota ympäröi järvi ja vuoret. Chapel Bridge– silta on yksi Lucernen maamerkeistä, josta avautuu upeat maisemat. Hirschmatt– alueelta löydät putiikkeja, gallerioita, ravintoloja ja kuppiloita.  Lucernen lähistöllä löytyy myös erinomaisia vaellusreittejä, joten halutessasi pääset nauttimaan myös Sveitsin upeasta luonnosta.

Matka jatkuu omatoimisesti vuokra-autolla kohti Interlakea, ajomatka on n. 1h. Majoittuminen Lindner Grand Beau Rivage– hotelliin.

Interlakessa on erinomainen mahdollisuus nauttia pienestä sveitsiläisestä kylästä, joka sijaitsee järvien (Lake Thun ja Lake Brienz) ja vuoristojen ympäröimänä. Tällä alueella löytyy paljon erilaisia vaelluspolkuja, koskenlaskua ja paljon muuta.

Matka jatkuu omatoimisesti vuokra-autolla kohti Montreuxia, ajomatka n. 2h. Majoittuminen Du Grand Lac Excelsior– hotellissa.

 Montreux sijaitsee myös järven rannalla ja vuorien ympäröimänä. Montreux on tunnettu Freddy Mercuren toisena kotikaupunkina, kaupungilla on tarjota upeat näköalat, ihana järvi/rantabulevardi, lähistöllä viiniviljelyksiä, samoin kuin luontopolkuja. Upea Château de Chillon– linna löytyy myös Montreuxin lähellä.

Matka jatkuu omatoimisesti vuokra-autolla koti Geneveä. Palauta auto Geneveen autovuokraamoon. Tänään ehdit vielä tutustua Geneven upeaan kaupunkiin. Majoittuminen Hotel Rotary Geneva Mgallery– hotellissa

Hotel Rotary Geneva Mgallery

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Geneveen. Geneve sijaitsee kristallinkirkkaan Geneve-järven rannalla. Genevessä löytyy ihania putiikkeja, ravintoloita, puistoja, kuppiloita, gallerioita, museoita ja paljon muuta.

 

 

Hotel Rotary Geneva Mgallery

Tänään on kotiinpaluun aika, mutta vielä on aikaa nauttia kuitenkin koko päivä Geneven upeasta tarjonnasta, sillä lento lähtee vasta illalla.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.