Aruba

Aruba

Aruba on onnellisten ihmisten saari – One happy island. Saarella löytyy upeat, pitkät, valkohiekkaiset rannat, kauniita luonnonnähtävyyksiä ja kristallinkirkkaat, turkoosit vedet. 

Aruballa pääset kokemaan sykähdyttäviä makuelämyksiä, sukeltamaan tai snorklaamaan jopa venehylyn päällä, shoppailemaan värikkäässä Oranjestadissa ja viettämään helpon huoletonta lomaa.

Tee mielenkiintoisia retkiä, vuokraa auto ja aja saaren ympäri. Koe Arikokin luonnonpuisto ja Quadirikirin luolat, suppaile mangrovesuistossa, kiipeä Hooibergin vuorelle ja nauti uskomattoman kauniista auringonlaskusta.

Sanan parhaassa merkityksessä Aruba on täydellinen perinteinen rantalomakohde. Saarella on karun kaunis luonto piikikkäine kaktuksineen ja vikkelästi liikkuvine iguananoineen. Pääset nauttimaan myös erinomaisesta ravintolavalikoimasta. Leppoisa lomasaarifiilis on taattu!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.