Kahden kesken Kaupunki­­lomat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

New York & Aruba

Tällä New York + Aruba matkayhdistelmällä pääset kokemaan yhden maailman upeimmista ja jännittävimmistä kaupungeista sekä upeat ja pitkät valkohiekkaiset rannat, kauniita luonnonnähtävyyksiä ja kristallinkirkkaat turkoosit vedet. 

New Yorkissa pääset kävelemään pitkin Fifth Avenueta – talvisin ekstrana elokuvistakin tutut höyryävät kaivonkannet – nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla, ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Buildingista ja hullaannu pilviä hipovista pilvenpiirtäjistä. 

New Yorkissa hotellinasi seuraavat kolmea yötä toimii Iberostar 70 Park Avenue, joka sijaitsee erinomaisella sijainnilla Grand Central Station- aseman ja Empire State Buildingin lähellä. Nähtävyydet, ostokset ja ravintolat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja puitteet täydelliselle kaupunkilomalle ovat tässä! 

Aruballa pääset kokemaan upeat rannat, sykähdyttäviä makuelämyksiä, sukeltamaan tai snorklaamaan jopa venehylyn päällä, shoppailemaan värikkäässä Oranjestadissa ja viettämään helpon huoletonta lomaa. 

Aruballa hotellinasi seuraavat 7 yötä on ihastuttava, juuri remontoitu Renaissance Wind Creek Aruba Resort- hotelli. Raikkaasti ja kauniisti remontoitu Wind Creek- puoli on suunnattu ainoastaan aikuisille. Hotelli sijaitsee aivan pääkaupunki Oranjestadin vieressä ja läheltäsi löytyy erinomainen valikoima ravintoloita ja palveluja. Renaissance- hotellin ranta on pieni manmade ranta ja tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus viettää rentouttavaa päivää hotellin yksityisellä Renaissance-saarella, valkohiekkaisten rantojen ja sinisten vesien ympäröimänä. Renaissance saarelle pääset hotellin ilmaisella Water taxi- kuljetuksella. 

10 yötä
alk. / henkilö
2 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot 
  • Majoitus 3 yötä New Yorkissa, ei ruokailuja
  • Majoitus 7 yötä Aruballa, ei ruokailuja
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.