Kaupunki­­lomat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

New York & Aruba

Tällä New York & Aruba- matkayhdistelmällä pääset kokemaan yhden maailman upeimmista ja jännittävimmistä kaupungeista, sekä Aruban valkohiekkaiset rannat, kauniita luonnonnähtävyyksiä, sekä Turkoosina välkehtivät kristallinkirkkaat vedet

New Yorkissa pääset kävelemään pitkin Fifth Avenueta – talvisin ekstrana elokuvistakin tutut höyryävät kaivonkannet – nauti maailmankuuluista esityksistä ja neonvaloista Broadwaylla, ihaile New Yorkin vaikuttavia maisemia Empire State Building- pilvenpiirtäjän huipulta ja hullaannu kaupungin eläväisestä sykkeestä. 

Karibian kaunottareksi tituleerattu Aruba tarjoaa rentouttavan rantaloman New Yorkin vilkkaiden kujien tutkimisen jälkeen. Kuvankauniista rannoistaan kuuluisa Aruba on oiva kohde rannalla lekottelua ja vesiurheilua rakastavalle – kristallinkirkas, turkoosi vesi suorastaan lumoaa uppoutumaan vesileikkeihin!

Koe Oranjestadin kaupungin hollantilaistyylisten rakennusten väriloisto ja uniikit ostosmahdollisuudet, tutustu saaren monipuoliseen ravintolatarjontaan tai koe jännitys kasinon pelien äärellä – tee Aruban lomastasi juuri sellainen kuin itse haluat.

 

10 yötä
alk. / henkilö
3 545 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Majoitus 3 yötä New Yorkissa, ei ruokailuja
  • Majoitus 7 yötä Aruballa, ei ruokailuja

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

New Yorkissa tukikohtanasi toimii moderni Iberostar 70 Park Avenue, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä ikonisesta Grand Central Stationista, sekä Empire State Building- pilvenpiirtäjästä. Kuuluisa Macy’s- tavaratalo ja talvisesta luisteluradastaan kuuluisa Bryant Park ovat niin ikään vain kävelymatkan päässä. Kaupungin muut nähtävyydet tavoitat helposti metrolla. 

Hotellin ylelliset huoneet tarjoavat loistavat puitteet mukaville yöunille kaupungissa, joka ei nuku koskaan – ainekset täydelliseen kaupunkilomaan ovat koossa!

Aruban Orjanjestadin värikästä siluettia vasten sijaitseva, mykistävän upea Reneissance Wind Creek Aruba Resort toimii majapaikkanasi viikon ajan Aruban saarella. Voit valita vasta remontoidun, vain aikuisille suunnatun Renaissance Marina Hotel- puolen tai viihtyisän Ocean Suites- puolen, joka toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset.

Hotellin yhteydestä löytyy pieni ranta, mutta suuremmat rannat omaava Reneissance- saari on vain 40 minuutin ilmaisen vesitaksimatkan päässä. Saarella tapaat sen hurmaavat asukkaat, rannalla käyskentelevät flamingot. 

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.