Helin Matkat

Olemme erikoistunut laadukkaisiin ja yksilöllisesti suunniteltuihin matkoihin lähelle ja kauas. Räätälöimme unelmasi toteen!

Räätälöityjä matkapaketteja kaikkialle maailmaan

Suunnittelemme matkat toiveiden mukaan. Räätälöity matka antaa upeita mahdollisuuksia yhdistellä kohteita, tehdä matka juuri sinne minne ja silloin kun haluat. Vahvuutemme on järjestää teille unelmienne loma.

Henkilökuntamme on matkailualan eliittiä. Suurimmalla osalla on kymmenien vuosien kokemus matkailusta, joten vankka kohdetuntemuksemme tuo suunnitteluun mukaan sisäpiirin tietoa. Valtaosan kohteistamme olemme käyneet itse paikan päällä katsastamassa.

Palvelemme sekä toimipaikoissamme Helsingissä ja Jyväskylässä että puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Tutustu kohteisiin näillä sivuillamme ja kysy meiltä lisää muistakin kohteista. Koko maailma on tarjolla ja vain taivas on rajana!

Pidämme huolta siitä, että asiakkaamme matkustavat turvallisesti. Meillä on kuluttajansuojalain vaatimat täydet vakuudet kuluttajaviraston suojissa.

Olemme AAA- luottoluokituksen omaava matkatoimisto.

Matkatoimistojen vakuuksista saatte lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajavirastosta, puh. 029 505 3000 tai suoraan Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Matkatoimistorekisterin suoraosoite: www.valmismatka.fi

Helin Matkatoimisto Oy on IATA-valtuutettu ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen (rek.tunnus 3052/00/MjMv).

Helin Matkat kuuluu Serandipians -verkostoon.