Meistä

Olemme erikoistunut laadukkaisiin ja yksilöllisesti suunniteltuihin matkoihin lähelle ja kauas. Räätälöimme unelmasi toteen!

Viemme sinut turvallisesti maailmalle, varsinkin näin koronapandemian aikana on tärkeää, että sinulla on matkatoimisto apunasi matkan suunnittelussa ja matkan aikana.

Suunnittelemme matkat toiveiden mukaan. Räätälöity matka antaa upeita mahdollisuuksia yhdistellä kohteita, tehdä matka juuri sinne minne ja silloin kun haluat. Vahvuutemme on järjestää teille unelmienne loma.

Henkilökuntamme on matkailualan eliittiä. Suurimmalla osalla on kymmenien vuosien kokemus matkailusta. Kohdetuntemuksemme tuo suunnitteluun mukaan sisäpiirin tietoa. Valtaosan kohteistamme olemme käyneet itse paikan päällä katsastamassa.

Palvelemme sekä toimipaikoissamme Helsingissä ja Jyväskylässä että puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Tutustu kohteisiin näillä sivuillamme ja kysy meiltä lisää muistakin kohteista. Koko maailma on tarjolla, täällä sivuilla vain osa helmistä.

Hätäpäivystys 24 h vuorokaudessa. Meiltä ostamasi matkan hintaan kuuluu hätäpäivystys matkasi aikana. Saat meidät aina kiinni puhelimitse, jos ongelmia ilmenee.

Turvallinen yksityinen matkatoimisto. Helin Matkat eli Helin Matkatoimisto Oy on yksityinen osakeyhtiö. Pidämme huolta siitä, että asiakkaamme matkustavat turvallisesti. Meillä on kuluttajansuojalain vaatimat täydet vakuudet kuluttajaviraston suojissa.

Matkatoimistojen vakuuksista saatte lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajavirastosta, puh. 029 505 3000 tai suoraan Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Matkatoimistorekisterin suoraosoite: www.valmismatka.fi

Helin Matkatoimisto Oy on IATA-valtuutettu ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen (rek.tunnus 3052/00/MjMv).

Helin Matkat kuuluu Traveller Made -verkostoon ja on jäsen kansainvälisessä golfmatkanjärjestäjien liitossa IAGTO.