Bonaire

Bonaire

Bonaire on Karibian todellinen ”Hidden Gem”. Saari on täydellinen paikka rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Nauti Bonairen kauniista rannoista, kristallinkirkkaasta merestä ja aidosta Karibialaisesta tunnelmasta ilman väenpaljoutta. Bonairen saarella löytyy niin valkohiekkaisia kuin rosoisempia rantoja, joista voit valita mieleisesi. Klein Bonairen valkohiekkaiset rannat ovat lyhyen vesitaksimatkan päässä Bonairelta. 

Bonaire tunnetaan sukeltajien ja snorklaajien paratiisina ja saaren motto on Dive, Eat, Dive, Sleep and Dive.

Snorklaus- ja sukelluspaikat saarella ovatkin maailman parhaimmistoa, mutta vaikka et sukeltaisi, niin saari tarjoaa täydelliset puitteet pelkälle rantalomallekin. 

Bonaire tunnetaan myös luontonsa suojelusta ja saarta kehitetään suunnitellusti, vahingoittamatta Bonairen luonnonihmeitä. Bonairella voit tutustua uhanalaisiin valkoisiin suolavuoriin ja mangrove-kosteikkoihin, joissa lukuisat vesilinnut, kuten flamingot, pelikaanit ja haikarat lisääntyvät. Flamingot ovat Bonairen rakastettuja nimikkolintuja ja Pekelmeer Flamingo Sanctuary- alueelta voit bongata tuhansia pinkinsävyisiä kaunokaisia. National Geographic valitsi Bonairen vuoden 2022 kohteeksi.   

Bonaire tarjoaa erinomaisen ja monipuolisen ravintolakattauksen. Saari tarjoaa makumaailmaa niin eurooppalaisesta, aasialaisesta kuin karibialaisesta keittiöstä. Bonairella suosituimpiin ravintoloihin voi joutua jonottamaan jopa kuukausia, joten varaathan ajoissa pöytäsi! 

Rakastatpa sukellusta, snorklausta, rannalla loikoilua, luontoa tai hyvää ruokaa, Bonaire on erinomainen valinta kaikille! Oletko valmis unelmiesi lomalle? 

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.