Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Soolomatkat

Delfins Beach Resort

Delfins Beach Resort tarjoaa rentoja lomapäiviä Karibian auringon alla!

Kauniilla hiekkarannalla sijaitseva Delfins Beach Resort tarjoilee vierailleen rennonletkeän hotellielämyksen – ylellisyydestä tinkimättä! Resortin mainio sijainti on avain mutkattomaan lomaan; upea Bachelor’s Beach- ranta sijaitsee vain 15 minuutin kävelyn päässä ja Kralendijkin kaupunki vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Resort pitää sisällään erikokoisia asuntoja ja huviloita, jotka on sisustettu raikkaan merellisin sävyin. Suuret perheet ja porukat majoittuvat mukavasti kahden tai kolmen makuuhuoneen asunnoissa. Upeista Penthouse– asunnoista käsin nautit mahtavista merimaisemista ja omasta kattoterassista.

Karibian parhaimpien sukelluskohteiden joukkoon lukeutuva Bonaire on oiva paikka tutustua sukelluksen saloihin. Delfins Beach Resortin oma sukelluskeskus Dive Friends johdattaa niin aloittelevat, kuin kokeneetkin sukeltajat saaren vedenalaisten ihmeiden äärelle.

Delfins Beach Resort pitää huolen vieraidensa vatsojen kylläisyydestä – resortin kolme ravintolaa tarjoaa kaikkea mehevistä hampurilaisista tuoreeseen sushiin ja fine dining- makumatkoihin. Karibian parhaaksi ravintolaksi valittu Brass Boer tarjoaa viimeisteltyjä ja yllätyksellisiä menukokonaisuuksia parhaista raaka-aineista. Ravintolaa pyörittävä Boerin pariskunta tunnetaan Alankomaissa kolmella Michelin- tähdellä palkitusta De Librije– ravintolasta.

 

7 yötä
alk. / henkilö
2 075 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 7 yötä Studio- huoneessa, ei ruokailuja

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.