Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Soolomatkat

Delfins Beach Resort

Delfins Beach Resort on täydellinen valinta leppoisiin lomapäiviin. Lekottele hotellin siistillä rannalla, snorklaa, sukella tai nauti Bonairen lämpimistä päivistä.

Hotellilla pääset nauttimaan magnesium uima-altaista, jotka hellivät ihoasi aurinkoisen meripäivän jälkeen. Hotellin alueella sijaitsee myös sukelluskeskus, joka sopii niin kokeneille kuin aloitteleville sukeltajille. Lighthouse Pointilla löytyy muuta Bonairea vaihtelevampi riutta ja pääset sukeltamaan tänne hotellilta. Jos et sukella, niin Bonairen rannat sopivat erinomaisesti myös snorklaukseen ja uintiin. Bonairen suosituimpiin rantoihin lukeutuva Bachelor’s Beach sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

Hotellin alueella on kolme ravintolaa, joista suosituin, Brass Boer, on valittu Karibian alueen parhaimmaksi ravintolaksi. Eikä ihme, ravintolan omistava Boerin pariskunta omistaa myös yhden parhaimmista ravintoloista (kolme Michelin tähteä) Alankomaissa. Boerin pariskunta vastaa myös hotellin kahdesta muusta ravintolasta. Bar Senang tarjoaa itämaisia makuja, ja tämäkin on suosittu ravintola. Rantaravintolaan ei oteta pöytävarauksia, ja täällä voi aterioida aina klo 22 saakka illalla.

Delfins Beach Resort sopii perheille, pariskunnille, ystäväporukoille ja sukulaismatkoille.

7 yötä
alk. / henkilö
1 890 €
  • KLM reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 7 yötä 2 hh, sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.