Mauritius

Matkakohteena Mauritius tarjoaa vähän kaikkea: seikkailua, historiaa, hyviä ravintoloita, säväyttäviä paratiisirantoja ja värikästä menoa pinnan alla. Paikallisten iloinen olemus ja historian eri vaiheista jääneet lukuisat perinteet ihastuttavat. Suvaitsevaisuus ja monikulttuurisuus on täällä arkea.

Koralliriutat ympäröivät saaren yltympäriinsä ja suojaavat rantoja aallokolta. Yksi saaren parhaista rannoista sijaitsee luonnonkauniilla etelärannikolla, joka on tunnettu myös tasokkaista hotelleistaan. Sään osalta itärannikko on hieman tuulisempi ja aavistuksen viileämpi. Saaren pohjoispuoli on jo pitkään ollut matkailijoiden suosiossa, joten palveluja on runsaasti.

Grand Baiesta löydät ihania paikallisia ravintoloita ja putiikkeja. Länsirannikon pitkät rannat ja mieleenpainuvat auringonlaskut hurmaavat jokaisen kävijän. Tyynet, kristallinkirkkaat turkoosit vedet ovat täydellinen paikka myös sukeltamiseen ja muuhunkin vesiurheiluun.

Vesiurheiluvaihtoehtoja Mauritiuksella riittääkin: snorklaus, suppaus, surffaus, leijasurffaus, purjehdus jne. Lisäksi saari on yksi maailman parhaista syvänmeren kalastuspaikoista. Aktiivimatkailijaa ilahduttavat myös runsaat patikointi- ja pyöräilymaastot sekä tennis- ja golfkentät. Buggy alle ja kylmää juomaa cooleriin!

Mauritiuksen aktiviteettitarjonta on aivan omaa luokkaansa – tutustu saaren monipuoliseen retkitarjontaan! Varaukset voit tehdä ennakkoon tai paikan päällä.

Mauritius on ollut yksi suosikkikohteistamme jo pitkään. Mauritiukselle voi matkata ympäri vuoden ja siellä voi halutessaan viettää vaikka koko talven. Jos jossain, täällä pääset nauttimaan sydämellisestä palvelusta ja vaivattomasta lomailusta tasokkaissa hotelleissa. Ja mikä parasta, ilman aikaerorasitusta.

Käy tästä lukemassa Marikan matkatarina Mauritiukselta.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema
Häämatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Ystävien kesken
7 yötä
alk. / hlö
2 825 €
Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat
10 yötä
alk. / hlö
3 350 €
Intian valtameri / Mauritius /

Beachcomber- hotellien Long Stay Offer

Long Stay Offer- tarjouksen saat, kun matkan kesto on vähintään 12 yötä (perillä)

Intian valtameri / Mauritius, Seychellit /

Vihkimatka Mauritiukselle tai Seychelleille

Oletko unelmoinut häistä paratiisissa? Mauritiuksella & Seychelleillä virallinen vihkiminen on helppoa järjestää.

Häämatkat
Lue lisää
Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat Ystävien kesken
Lue lisää

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.