Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa on nappivalinta kahdenkeskeiselle lomalle.

Mauritiuksen kauniilla Flic en Flac– rannalla sijaitseva Sands Suites Resort & Spa luo täydellisen ympäristön rennolle lomalle tropiikin auringon alla. Rannalta avautuva maisema turkoosille Tamarin– lahdelle on kerrassaan vaikuttava, etenkin länsirannikon uskomattomilla auringonlaskuilla väritettynä.

Seesteisen ja syrjäisen sijainnin omaava rantahotelli on nappivalinta kahdenkeskeiselle lomalle. Kesällä 2022 uuteen uskoon remontoidut huoneet ovat sävyiltään rauhoittavat ja harmoniset – näissä huoneissa täydellinen rentoutuminen on taattu. Hotellin katseenkääntäjä on sen upea infinity- allas, jonka ympäriltä löytyvät paikallisia herkkuja tarjoavat ravintolat.

Pääravintola, Tamarind Terrace juhlii saaren värikästä historiaa – menussa maistuvat niin afrikkalaiset, kiinalaiset, kuin intialaiset ja eurooppalaisetkin vaikutteet. Rantahietikon Pink Peppercorn– ravintolan grillissä tirisee vastapyydetty kala. Kuten nimestä voi päätellä, Spices– ravintolassa pääosaa näyttelevät mausteet – Välimeren herkut saavat kutkuttavan säväyksen eksoottisista mausteista.

Istahda aurinkotuoliin ja tähyile turkoosinsiniselle Tamarin– lahdelle, ehkäpä bongaat ohitse uiskentelevan delfiiniparven – tästä ei loma enää parane!

 

7 yötä
alk. / henkilö
2 475 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Superior Suite– huoneessa
  • Puolihoito

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.