Havaiji

Havaiji

Ihana, ihanampi, Havaiji. Kalifornian rannikolta lounaaseen, keskellä Tyyntä valtamerta, vallitsee ikuinen kesä kukkaloistossaan. Havaijin tuliperäisen osavaltion saariryhmään kuuluu yhteensä 130 saarta, joista neljä tunnetuinta ovat Oahu, Maui, Kaui ja Havaiji. Asettele kukkaseppele päähäsi ja päästä irti arjen puristuksesta. Aloha, hang loose!     

Havaijin pääkaupunki Honolulu sijaitsee Oahun saarella, joka on tunnettu maailmanluokan surffirannoistaan ja historiallisesta Pearl Harborista. Waikiki Beachin valkeahiekkaiset palmurannat ja kirkas, lämmin merivesi houkuttelevat ensikertalaisenkin surffilaudalle, konkarit suuntaavat Oahun pohjoisrantojen upeille aalloille. Waimea Valleyn sademetsissä pääset ihastelemaan rehevää väriloistoa.

Maui, Magic Isle, on lempinimensä veroinen. Voit kulkea kirjaimellisesti pilvissä (ja vähän niiden yläpuolellakin) aina Haleakalan kraaterin huipulle asti ja uppoutua maisemien ihanuuteen. Joulukuusta huhtikuuhun sydämentykytyksistä vastaavat majesteetilliset ryhävalaat, jotka viihtyvät Lahainan ja Kaanapalin vesissä. Itärannikon Road to Hana -serpentiinitien maisemat vievät historialliseen Hanan kaupunkiin asti.

Saariketjun pohjoisin saari, rauhallinen Kauai, tunnetaan puutarhasaarena (Garden Isle). Täällä pääosaa näyttelee luonto, sillä kolmannes saaren pinta-alasta on saavuttamattomissa maata pitkin. Kauniita rantoja, rosoisia kallioita ja kanjoneita. Kukkien loistoa ja vihreän eri sävyjä kaikkialla, minne katsot. Nauti auringosta ja upeasta rannasta Poipulla. Vaeltele pitkin Na Palin rannikkoa aina ylös Waimean kanjonin laelle, josta avautuvat näköalat palkitsevat ponnistuksesi. Jokiristeily saniaismetsässä, valaanbongaus- ja muut erilaiset meriretket, melontaa, vaijeriliukua sademetsässä – tekemistä ei puutu.

Havaiji on eteläisin ja lempinimensä (Big Island) mukaisesti saariston suurin saari. Reheviä sademetsiä, kuivia aavikoita, mustahiekkaisia rantoja ja tulivuoria. Tulivuorista Kilauea on aktiivinen ja sen kraateria voi ihmetellä myös helikopterista käsin. 

Luontoäiti loi Havaijille sykähdyttävän upean luonnon. Saarten oma kieli ja kiehtova historia, kylmiä väreitä nostattava mytologia ja perinteet ovat vailla vertaa. Hellitä hetkeksi ja ota vastaan havaijilaisten lämminhenkinen ja rento elämänasenne.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.