Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Kauai & Maui

Tällä yhdistelmämatkalla lomaillaan kauniilla Kauain ja Mauin saarilla.

Dramaattista kauneutta, vehreitä laaksoja, kauniita rantoja, rosoisia kallioita ja kanjoneita sekä runsas määrä toimintaa ja rentoa tunnelmaa – niistä on Kauai tehty. Taianomainen puutarhasaari lumoaa aistisi. Kauai on kääritty kasvillisuuteen: paljon eri värisiä kukkia, tuoreita hedelmiä ja vehreyttä kaikkialla, minne katsot.

Voit halutessasi vaeltaa pitkin Na’ Palin rannikkoa aina Waimean kanjonin laelle, josta avautuvat näköalat palkitsevat ponnistuksesi. Voit nauttia auringosta ja upeasta rannasta Poipulla. Voit patikoida uskomattomissa maisemissa, jokiristeillä saniaismetsässä, bongata valaita, meloa Wailua-jokea pitkin, laskea vaijeriliukua sademetsässä – tekemistä ei takuulla puutu. Ajaton kauneus ja uskomaton vetovoima tekevät Kauain saaresta erityisen hienon kohteen.

Maui on hyvin monipuolinen saari, jossa löytyy nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja viihdettä jokaiselle. Nauti Havaijin kauneimmista kullansävyisistä rannoista, aja pilvien yläpuolella aina Haleakalan kraaterin huipulle ja uppoudu maisemien ihanuuteen. Joulukuusta huhtikuuhun voit seurata upeita ryhävalaita, jotka viihtyvät Lahainan ja Kaanapalin vesissä. Mauin itärannikon Road to Hana -serpentiinitie johdattelee sinut aina historialliseen Hanan kaupunkiin asti.

Luontoäiti on luonut Havaijiin todella henkeäsalpaavan kauniit rannat, sykähdyttävän upean luonnon ja kristallin kirkkaat siniset vedet. Toteuta unelmasi ja elä postikorttimaisemat todeksi Havaijilla!

11 yötä
alk. / henkilö
5 795 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 1 yö 2 hh Los Angeles (lentokenttä), ei ruokailuja
  • Majoitus 5 yötä 2 hh Kauai, ei ruokailuja
  • Majoitus 5 yötä 2 hh Maui, ei ruokailuja
  • Helin Matkojen 24/7-hätäpäivystys

Hotellien Resort Feet eivät sisälly hintaan, kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.   

Saapuminen Los Angelesiin. Siirtyminen omatoimisesti Cambria LAX -lentokenttähotelliin, jossa yhden yön yöpyminen ennen seuraavaa lentoa Havaijille.

Aikainen herätys ja siirtyminen omatoimisesti Los Angelesin kentälle, josta lento kohti lumoavan kaunista Kauain saarta voi alkaa.

Saapuminen Kauain saarelle. Siirtyminen omatoimisesti Ko’a Kea Resort & Spa -hotelliin. 

Ihastuttava Ko’a Kea Hotel & Resort sijaitsee Poipu Beachin aurinkoisilla ja kullanhohtoisilla rannoilla. Tämä boutique-hotelli huokuu modernia havaijilaisuutta ja tarjoaa erinomaiset puitteet lomalle kahden kesken. Hotellilla on kaunis uima-allas alue, spa, ihana ravintola sekä henkilökohtainen ja lämmin palvelu.

Kauailla suosittelemme autovuokrausta koko ajaksi, kysy meiltä lisää.

Ko’a Kea Resort & Spa

Aloha! Herää Kauain kauniiseen, lämpimään aamuun. Aloita päiväsi kiireettömällä kävelyllä kullankeltaisella rantahiekalla ja ihastele lumoavan kauniita maisemia. Voit rentoutua hotellin uima-altaalla ja pulahtaa viilentävälle uinnille. Voit lähteä snorklaamaan suoraan rannasta tai snorklata suoraan rannasta. Voit myös tutustua viehättävän Poipun pieniin putiikkeihin ja sympaattisiin ravintoloihin.

Sinulla on mahdollisuus vaeltaa pitkin Na’ Palin rannikkoa aina Waimean kanjonin laelle, josta avautuvat näköalat palkitsevat ponnistuksesi. Nautiskele auringosta ja upeasta rannasta Poipulla. Voit myös patikoida uskomattomissa maisemissa, jokiristeillä saniaismetsässä, bongata valaita, meloa Wailua-jokea pitkin tai laskea vaijeriliukua sademetsässä – tekemistä ei takuulla puutu.

Rakastut takuulla tähän lumoavan kauniiseen saareen!

Tänään on aika siirtyä Mauin saarelle. Omatoiminen siirtyminen Kauain (Lihuen) lentokentälle, josta lento Mauille (Kahului).

Saapuminen Mauille ja siirtyminen omatoimisesti upeaan Hyatt Regency -hotellille.

Hyatt Regency sijaitsee erinomaisessa paikassa Kaanapalin alueella ja hotellilla on kaunis ranta- ja uima-allas-alue. Hotellilta on lisäksi vain lyhyt matka historialliseen Lahainan kylään, jossa on mukavia ostospaikkoja ja hyvä ravintolavalikoima.


Mauilla suosittelemme autovuokrausta koko ajaksi, kysy meiltä lisää.

Hyatt Regency

Aikainen herätys Havaijilla kannattaa aina. Nauti auringon ensimmäisistä säteistä ja ihaile upeita maisemia rentouttavalla rantakävelyllä. 

Unohtumattomia kokemuksia ovat auringonnousu Haleakalan huipulla, patikointi Iao Valleyn luonnonpuistossa, Makawaon uninen pikkukaupunki ja pääkaupunki Lahaina ostospaikkoineen. Sinua saattavat kiehtoa myös autenttinen luau-esitys, Kaanapalin jokailtainen Black Rock -kalliosukellus, Hanan upea luonto vesiputouksineen ja kallioaltaineen sekä snorklaus puolikuun muotoisella Molokinin kraatterilla. Kiemurtele Mauin itärannikon Road to Hana -serpentiinitiellä aina historialliseen Hanan kaupunkiin.

Hyatt Regency

Tänään on aika lähteä kotimatkalle. Aikainen herätys ja siirtyminen omatoimisesti Mauin lentokentälle. Lento Los Angelesin ja New Yorkin kautta kohti Helsinkiä voi alkaa.

Unelmiesi loma todellisessa paratiisissa odottaa juuri sinua, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.