Belize

Belize

Maailman toiseksi suurin valliriutta, kirjo vedenalaisia ihmeitä kuten kuuluisa Blue Hole, vehreä luonto monipuolisine eläimineen ja mahtavat Maya- rauniot. Kun tähän merituulen tuoksuiseen yhdistelmään ynnätään vielä ystävälliset paikalliset ja rento saarielämä, saadaan lopputulokseksi Belize.

Belizen suurin ja tunnetuin lomasaari on Ambergris Caye, joka sijaitsee lyhyen lautta- tai lentomatkan päässä mantereelta. San Pedron kaupungissa tunnelma on karibialaiseen tyyliin leppoisa ja ravintolatarjonta laaja.

Saaren edustalla löydät monia loistavia sukellus- ja snorklauskohteita, kuten rauskujen ja haiden asuttaman Shark Ray Alleyn.

Belizessä riittää nähtävää kulttuurin ystävälle; rauniokaupungit Altun Ha ja Caracol muistuttavat Belizen Maya- sivilisaation loiston ajasta. Caracolin mahtava, 43 metrin korkeuksiin kurotteleva Caana– temppeli on tänäkin päivänä Belizen korkein rakennus.

Viedäksesi Maya- elämyksesi uudelle tasolle, sisällytä matkaohjelmaasi vierailu Guatemalan puolella sijaitsevaan Tikaliin. UNESCOn maailmanperintölistaan kuuluva raunioalue on eräs maailman suurimmista – Tikalista löytyy yli sadan temppelin rauniot, joten tutkittavaa riittää.

Upea Belize monipuolisine elämyksineen herättää sisäisen seikkailijan jokaisessa matkaajassa. Myös auringonpalvojat saavat hemmottelua osakseen puuterimaisten hiekkarantojen muodossa. Maan upeimmat rannat löytyvät Ambergris Cayen saaren lisäksi Placencian niemimaalta, joka tunnetaan kilometrien mittaisista rannoistaan.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.