Loma kahdelle

Irtiotto arjesta ihan kahdestaan?

Loma kahdelle? Kyllä kiitos!

Vain aikuisille suunnatut Adult Only– hotellit takaavat rauhalliset puitteet elämykselliseen lomailuun. Romantiikkaa tihkuvat hotellit hemmottelevat vieraitaan kynttiläillallisilla, kylpylähoidoilla ja kahdenkeskeisillä aktiviteeteilla.

Helin Matkojen loma kahdelle- matkavalikoimasta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja aikuiseen makuun ja romanttiselle lomalle sopivia kohteita, sekä hotelleja.

Osa matkateeman hotelleista omaa Adult Only- puolen, osa on kokonaisuudessaan vain aikuisille pyhitettyjä – oma rauha on kummassakin tapauksessa taattu. Olemme poimineet matkateemaan myös muita romanttiseen lomaan sopivia kohteita – vaikka eivät ainoastaan aikuisille tarkoitettuja olisikaan.

Loma kahdelle- matkateeman hotellien hienostunut ja intiimi ympäristö saa arjen kiireet unohtumaan toimiston nurkkiin – nyt on lupa nauttia! Heittäydy viimeisen päälle hiotun palvelun, upeiden makuelämysten ja kiireettömän lomailun pyörteisiin. Ihan vain kahden kesken.

Olemme koonneet yhteen parhaat hotellimme kahdenkeskiseen lomailuun. Tutustu ja ihastu!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.