Matkakertomus: Sun Siyam Vilu Reef & Iru Veli

Asiakkaamme Kati ja Jyrki nappasivat kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja majoittuivat Malediivien matkallaan kahdella resort- saarella. Sun Siyam Vilu Reef & Sun Siyam Iru Veli– yhdistelmä oli kaksikolle nappivalinta.

”Meidän matka oli fantastinen! 

Molemmat resortit toimivat meille erinomaisesti, olivat keskenään aika erilaisia hyvällä tavalla, ja molemmissa meille muodostui aivan upeita kokemuksia. Järjestys oli myös hyvä; ensin Vilu Reef ja sitten Iru Veli.

Vilu Reef on pienempi, ”kodinomaisempi”, siellä henkilökunta ottaa osaksi perhettä. Kotiriutta on maaginen. Kävimme lisäksi useampana päivänä sukelluskoulun veneen kyydissä snorklaamassa – nähtiin kyllä vaikka mitä (olen itse ennen sukeltanut, en kyllä koskaan Malediiveilla, ja näin nyt paljon sellaista mitä en koskaan sukeltaessakaan nähnyt)! Water villa oli ihana, kävin vielä illalla päivällisen jälkeenkin vedessä viilentymässä, Jyrki katseli terassilta kun pikkuhait pörräsivät ympärillä.

Iru Veli on suurempi, mieheni sanoin elegantimpi ja ruoka oli jotain aivan käsittämätöntä; henkilökohtaiset mieltymykset otettiin huomioon päivittäin. Villa oli upea. Tennistä pelattiin viitenä aamuna ja uitiin ja snorklailtiin myös pimeässä oppaan johdolla. Jos mitään negatiivista pitää keksiä niin Iru Veli oli muuttanut all inclusive pakettiaan niin että esim. samppanja ei siihen enää kuulunut. Mutta kun ”murheet” ovat tätä tasoa niin eipä juuri ole murheita. 

Kaikki lennot ja siirtymiset erittäin joustavia ja toimivia. Ja se Dohan lentokenttähotelli oli erittäin hyvä ehdotus sinulta myös, saatiin hyvät unet ja pirteänä sitten uuden vuoden viettoon. 

Meillä kävi myös muilta kuullun perusteella melkoinen tuuri säiden suhteen, vain kolmena päivänä satoi ja vain yhtenä niistä oikein kunnolla; ei vaikuttanut meidän tekemisiin mitenkään. Ja säällehän nyt ei voi mitään kuitenkaan. 

Että kaiken kaikkiaan ihan 10+ loma ja sinulta ehdotukset ja järjestelyt! Palaamme varmasti Helin Matkojen asiakkaaksi!  

Summa summarum: suurkiitos! Mahtava kokemus, jota emme unohda koskaan.”

/ Kati & Jyrki