Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Sun Siyam Vilu Reef & Sun Siyam Iru Veli

Oletko unelmoinut Malediiveilla kahden hotellin yhdistämisestä? Nyt se on mahdollista ja siirtyminen tapahtuu kätevästi pikaveneellä. 

Tällä matkalla pääset nauttimaan tasokkaasta ja huolettomasti lomasta Sun Siyam Vilu Reef- ja Sun Siyam Iru Veli- hotelleissa. 

Sum Siyam Vilu Reef on tasokas boutique- tyylinen hotelli, joka sopii erinomaisesti rentouttavalle ja huolettomalle lomalle kahden kesken. Hotellia ympäröi yhdet Malediivien parhaista koralliriutoista ja hotellilla on erinomaiset snorklausmahdollisuudet. Vilu Reef tarjoaa monipuolisen Emerald All Inclusive- paketin asiakkailleen.  

Sun Siyam Iru Veli on tasokas hotelli, joka tarjoaa loistokkaat ja rentouttavat puitteet lomalle kahden kesken. Hotellin kauniit villat on sisustettu raikkain värein ja varustettu omalla uima-altaalla. Hotellia ympäröi erinomaiset koralliriutat, tarjoten upeat puitteet snorklaukseen. Iru Veli tarjoaa tasokkaan ja monipuolisen Premium All Inclusive Signature Plan- paketin asiakkailleen. 

 

8 yötä
alk. / henkilö
4 495 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – Sun Siyam Vilu Reef / Sun Siyam Iru Veli – Male 
  • Majoitus 4 yötä Sun Siyam Vilu Reef, sisältäen Emerald All Inclusive 
  • Hotellien välinen pikavenekuljetus 
  • Majoitus 4 yötä Sun Siyam Iru Veli, sisältäen Premium All Inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.